Grožđani šecer u pwm |
Post Reply ![]() |
Page <12345 6> |
Author | |||||||||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||
pa... ja samo izgledam kao dama ![]()
prc, prc, ha? curu nazovi pa je sprdaj... ![]() ![]()
one suggestion Thorn... go ![]() ![]() |
|||||||||
Strong is the new skinny.
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Furai ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
||||||||
![]() |
|||||||||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||||||||
Dovoljno
E što volim kad ne moram puno objašnjavat
Ili pošaljem PM caksici |
|||||||||
![]() |
|||||||||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
||||||||
![]() ![]()
caksi, jesi to ti na avataru ?
![]() ![]()
caksi je sve dobro pohvatala, da je barem tako i sa onim pitanjima koja se postavljaju o veju i sterojidima ![]()
Krivo thorn, riješiš to na PM ![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
||||||||
misliš ![]() ![]() ![]()
![]()
Nope, bi li da jesam? ![]()
Taman ![]()
Jednom sam bila plava i sasvim je dovoljno ![]() ![]()
Ma što, pa tu rasturam toliko da me nema ni za cuti! ![]() ![]()
Nemaš ti... ![]() ![]()
![]() |
|||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
||||||||
btw, po ure sam ovo sastavljala
![]() ![]() |
|||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
||||||||
cini se meni da bi se par forumasa tribalo dobro izje**t, ali svakako zanimljiva je ova rasprava umiren od smija znajuci da ima i gorih pacijenata od mene
![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||||||||
Vidjet cemo caksi kad te rješim na PM A jel zmaju i kod tebe suša pa bi priko foruma a?
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
||||||||
I zmaj bi u grupni.....hm, trening? |
|||||||||
![]() |
|||||||||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
||||||||
a sta mos priko foruma,koja susa nisan ja ugrozen,al nije ni da jeben svaki dan al zadovoljan san,a sad ce lito pa ce se isto to malo pojacat. a sta se tice internet gluposti ok se zajebavat ali neke internet sex i te sheme nedolaze u obzir kod mene nikad Edited by zmaj |
|||||||||
![]() |
|||||||||
||||||||
Hm,pa cura na avataru mi je... ![]() ![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
||||||||
zato je i stavila tu sliku |
|||||||||
![]() |
|||||||||
||||||||
Ovaj zmaj je car, bog, isus, kralj kakve prostote spominje u postovima |
|||||||||
![]() |
|||||||||
||||||||
a ja se usudin napisat ono na sta ti mislis |
|||||||||
![]() |
|||||||||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
||||||||
Ne, samo si se totalno opustio na forumu opcenito.... hahaha... ali neka...to je sasvim OK:.. ![]() ![]() ![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
||||||||
Hm..neznam,neznam, to treba caksi pitat.. ![]() btw..kako muku mucim s ovim firefoxom .. ![]() |
|||||||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |