Grožđani šecer u pwm |
Post Reply | Page <12345 6> |
Author | |||||||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||||||
pa... ja samo izgledam kao dama hehe
prc, prc, ha? curu nazovi pa je sprdaj...
one suggestion Thorn... go |
|||||||||
Strong is the new skinny.
|
|||||||||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||||||
|
|||||||||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||||||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||||||
Dovoljno
E što volim kad ne moram puno objašnjavat
Ili pošaljem PM caksici |
|||||||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||||||
samo u drugacijem smislu
caksi, jesi to ti na avataru ?
caksi je sve dobro pohvatala, da je barem tako i sa onim pitanjima koja se postavljaju o veju i sterojidima
Krivo thorn, riješiš to na PM |
|||||||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||||||
misliš ?
Nope, bi li da jesam?
Taman
Jednom sam bila plava i sasvim je dovoljno Plavuše, ne osjetite se prozvanima
Ma što, pa tu rasturam toliko da me nema ni za cuti! Pogotovo ako je u pitanju boc-boc
Nemaš ti...
|
|||||||||
|
|||||||||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
||||||||
btw, po ure sam ovo sastavljala
|
|||||||||
|
|||||||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||||||
cini se meni da bi se par forumasa tribalo dobro izje**t, ali svakako zanimljiva je ova rasprava umiren od smija znajuci da ima i gorih pacijenata od mene
|
|||||||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||||||
Vidjet cemo caksi kad te rješim na PM A jel zmaju i kod tebe suša pa bi priko foruma a?
|
|||||||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||||||
I zmaj bi u grupni.....hm, trening? |
|||||||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||||||
a sta mos priko foruma,koja susa nisan ja ugrozen,al nije ni da jeben svaki dan al zadovoljan san,a sad ce lito pa ce se isto to malo pojacat. a sta se tice internet gluposti ok se zajebavat ali neke internet sex i te sheme nedolaze u obzir kod mene nikad. a ti ako je susa malo zalij da procvita,ili dodji na more pa skupljaj droljice po narodnim klubovima taman imas izgled celav i ogroman sta ce ti vise Edited by zmaj |
|||||||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||||||||
Hm,pa cura na avataru mi je... |
|||||||||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
||||||||
zato je i stavila tu sliku |
|||||||||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||||||||
Ovaj zmaj je car, bog, isus, kralj kakve prostote spominje u postovima |
|||||||||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
||||||||
a ja se usudin napisat ono na sta ti mislis. inace san ja kulturno ovo malo kad poludin opleten,ali nevirujen da se to svacaju ka neke uvrede jer to i nisu |
|||||||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||||||
Ne, samo si se totalno opustio na forumu opcenito.... hahaha... ali neka...to je sasvim OK:.. |
|||||||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||||||||
Hm..neznam,neznam, to treba caksi pitat.. btw..kako muku mucim s ovim firefoxom .. |
|||||||||
Post Reply | Page <12345 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |