Grožđani šecer u pwm |
Post Reply | Page <1 3456> |
Author | |
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovo i mene zanima, i mislim da to o puno više toga ovisi...testing testing.. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Najjednostavnije receno kako bi smanjio mogucnost iskorištavanja wheya kao izvora energije za popunjavanje glikogena, tj da posluži kao dex u slucaju da je ima nedovoljno a whey se "nađe u blizini" A za ovo prvo pitanje, uzmi digitalnu vagu |
|
jole00
Cita FAQ Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
a nemam baš digitalnu vagu
budem se raspitao kod maminih frendica nek posudi neka Znaci ne mogu sa istom mjericom uzimat šecer i whey? nekak sam pretpostavio da je tak.. |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
mozes samo onda stavi bar š i po mjericu secera
|
|
jole00
Cita FAQ Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala,vjerojatno budem stavio š,5 mjericu secera dok ne posudim neku vagicu da tocno procijenim
Ide prvo whey i secer pa na to voda pa muckanje ili obrnuto? |
|
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mene zanima koliko da uzmem grozdanog (objasnite mi po mjerici ili zlici) ako koristim samo njega nakon treninga...
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
inace stavis jedno 4 velike zlice svaka zlica ti je oko š5g |
|
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
zlice ili zlicice? Proteina jos nemam, zasad bar to + pwm posni i mlijeko... To ok? Ili sam razmisljao shakeat mlijeko + grozdani ( na sta bi to licilo xD )
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Litra mlijeka i š00g cornflakesa ti može proc, mlijeko i kraš ekspres isto tako, može proci i mlijeko+grožđani al na što bi to licilo |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Rijeąeno na PM.
|
|
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hebo te whey za dorucak.. mazni jaja Ja mislim da vise ni necu uzimat PWM u obliku whey+dex, vec takodjer hranu kao meso i krumpir.. makar mjesec dana za test |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
Jaja ujutro no way. Jednostavno mi ne leži "slani" obrok cim se dignem, vec trebam nešto slatko, ugljikohidratno. Neceš osjetiti neku pretjeranu razliku..osim što ceš moc pojest više kcal jer nema onih iz tekuceg pwm-a |
|
All Shall Peris
Post Options
Thanks(0)
|
onda, koliko grozdanog nakon treninga ?
|
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
kilaža x 0.75 Nemoj zaboravit uz grožđani uzet neki izvor proteina |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Post Reply | Page <1 3456> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |