New Posts New Posts RSS Feed - Gubitak / ispadanje kose
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Gubitak / ispadanje kose

Post Reply Post Reply Page  12>
Author
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Gubitak / ispadanje kose
    Posted: 20 Lipanj 2010 at 23:48
FITovci,

ima li tko problema s gubitkom kose?
Ovdje mislim na mušku populaciju, no neka se i žene jave ukoliko imaju ovaj problem.

Koja su moguca rješenje i što ciniti?

Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
Psyho View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Psyho Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Lipanj 2010 at 11:01
Meni se malo tjeme prorijedilo... rješenje... u ljetnim mjesecima brijanje do kože a preko zime šišanje mašinicom bez nastavka... "na nulu" !
Who dares wins!
Back to Top
TopForm View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote TopForm Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Lipanj 2010 at 11:45
  moji vrsnjaci su poceli gubit kosu u obliku onih udubina iznad cela,a ja nikako imam jako gustu kosu...frizer mi svaki put prorjeduje s nekim skarama i dalje je gusta.....znam skocit u more i kad izadem osjecam kako je suha unutra.....i da nemam dugu kosu vec zguzvanu, kratku i gustu
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Lipanj 2010 at 13:33
Originally posted by TopForm TopForm wrote:

moji vrsnjaci su poceli gubit kosu u obliku onih udubina iznad cela,a ja nikako imam jako gustu kosu...frizer mi svaki put prorjeduje s nekim skarama i dalje je gusta.....znam skocit u more i kad izadem osjecam kako je suha unutra.....i da nemam dugu kosu vec zguzvanu, kratku i gustu

A koliko ti imaš godina - da znamo koji su to tvoji vršnjaci.. ?
Back to Top
ena:))) View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ena:))) Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Lipanj 2010 at 13:34
  hm... mislim da je 90% muških u mojoj teretani celavo.. a nitko se ne krka steroidima...
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Lipanj 2010 at 13:37
Originally posted by ena:))) ena:))) wrote:

hm... mislim da je 90% muških u mojoj teretani celavo.. a nitko se ne krka steroidima...

To ti je današnji život - i ja znam gomilu muškaraca koji nemaju ni 30.god.,a celavi su vec...

Back to Top
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ena:))) Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Lipanj 2010 at 13:40
  a ono.. mi žene posijedimo od stressa a vama kosa skroz odluta s glave... premda ima i žena kojima se to događa...
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Lipanj 2010 at 13:50
Originally posted by ena:))) ena:))) wrote:

a ono.. mi žene posijedimo od stressa a vama kosa skroz odluta s glave... premda ima i žena kojima se to događa...

To ti je moderni život..
Vidiš da su i smajlici celavi...
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Lipanj 2010 at 17:59
 meni se isto naprid malo proridila,ko zna sta ce bit za koju godinu,iako mi ovako izgleda ok i ne primjecuje se bas,ali nije gusta ka prije
Back to Top
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ena:))) Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Lipanj 2010 at 20:17
  kupi onaj sprej pa si samo pofarbas tjeme kaze, nista se ne kuzi... salim se:) ..
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Lipanj 2010 at 23:33
 triba tebe ena pofarbat :P, ja se nadan da necu nikad skroz ocelavit,jer genetski nebi triba posto svi imsju kosu, a sad i ako ocelavin sta sisat cu se na milimetar i sta sad,jos ako buden masa dis bolje
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Lipanj 2010 at 00:03
Skužio sam da su sve više poceli reklamirati neke preparate za gubitak kose što bi dalo do znanja da je ovo "tržište" sve vece i sve više ekipe ima problema s time.
Back to Top
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ena:))) Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Lipanj 2010 at 09:05
  teretana - tržište za celave nabildovane tipove
Back to Top
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Avatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Srpanj 2010 at 10:21
Originally posted by zmaj zmaj wrote:

triba tebe ena pofarbat :P, ja se nadan da necu nikad skroz ocelavit,jer genetski nebi triba posto svi imsju kosu, a sad i ako ocelavin sta sisat cu se na milimetar i sta sad,jos ako buden masa dis bolje

hehe, pofarbat tjeme e kako ste me dobro nasmijali...

Zmaj Ena tebe zeza a nema pojma s kim ima posla
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Srpanj 2010 at 12:12

saznat ce kad tad

Back to Top
niXa View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote niXa Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Srpanj 2010 at 13:05
ja nemam problema sa ispadanjem kose , inace imam gustu kosu xD
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.