Gubitak / ispadanje kose |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Lipanj 2010 at 23:48 |
FITovci,
ima li tko problema s gubitkom kose? Ovdje mislim na mušku populaciju, no neka se i žene jave ukoliko imaju ovaj problem. Koja su moguca rješenje i što ciniti? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni se malo tjeme prorijedilo... rješenje... u ljetnim mjesecima brijanje do kože a preko zime šišanje mašinicom bez nastavka... "na nulu" !
|
|
Who dares wins!
|
|
TopForm
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
moji vrsnjaci su poceli gubit kosu u obliku onih udubina iznad cela,a ja nikako imam jako gustu kosu...frizer mi svaki put prorjeduje s nekim skarama i dalje je gusta.....znam skocit u more i kad izadem osjecam kako je suha unutra.....i da nemam dugu kosu vec zguzvanu, kratku i gustu
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
A koliko ti imaš godina - da znamo koji su to tvoji vršnjaci.. ? |
|
|
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
hm... mislim da je 90% muških u mojoj teretani celavo.. a nitko se ne krka steroidima...
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
To ti je današnji život - i ja znam gomilu muškaraca koji nemaju ni 30.god.,a celavi su vec... |
|
|
|
Post Options
Thanks(0)
|
a ono.. mi žene posijedimo od stressa a vama kosa skroz odluta s glave... premda ima i žena kojima se to događa...
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
To ti je moderni život.. Vidiš da su i smajlici celavi... |
|
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni se isto naprid malo proridila,ko zna sta ce bit za koju godinu,iako mi ovako izgleda ok i ne primjecuje se bas,ali nije gusta ka prije
|
|
Post Options
Thanks(0)
|
kupi onaj sprej pa si samo pofarbas tjeme kaze, nista se ne kuzi... salim se:) ..
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
triba tebe ena pofarbat :P, ja se nadan da necu nikad skroz ocelavit,jer genetski nebi triba posto svi imsju kosu, a sad i ako ocelavin sta sisat cu se na milimetar i sta sad,jos ako buden masa dis bolje
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Skužio sam da su sve više poceli reklamirati neke preparate za gubitak kose što bi dalo do znanja da je ovo "tržište" sve vece i sve više ekipe ima problema s time.
|
|
|
|
Post Options
Thanks(0)
|
teretana - tržište za celave nabildovane tipove
|
|
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehe, pofarbat tjeme e kako ste me dobro nasmijali... Zmaj Ena tebe zeza a nema pojma s kim ima posla |
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
saznat ce kad tad |
|
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja nemam problema sa ispadanjem kose , inace imam gustu kosu xD
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |