Gubitak kilograma. |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ponavljam ako si propustio:
i dodaj neke masti uz to. |
||
Shimich
Cita FAQ Joined: 02 Ožujak 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislim da je ostalo nesto.
Hvala. :) |
||
Shimich
Cita FAQ Joined: 02 Ožujak 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hocu. Hocu. Potrositi cu to ionako sutra u teretani. Sutra dizem na sat vremena cardia tak da... :D |
||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|
potrosit ces ti to nocas dok spavas...
|
||
Shimich
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo me upravo iz teretane.
Za dorucak sam pojeo omlet sa 2 jaja. Međuobrok: proteinska cokoladica Za rucak cu: 2 komada purecih prsa spremljenih na maslinovom ulju + salata + komadic integralnog kruha Međuobrok: Jabuka Vecera: Posni sir Mislim da sam malo poboljšao jelovnik. šta kažete? |
||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|
dorucak ubaci nesto UH, za medjuobrok radije pojedi nesto konkretno a ne proteinsku cokoladicu. za rucak ti ne treba integralni kruh, niti ikakav UH. medjuobrok ti ne moze biti jabuka - ona je UH, a kada mrsavis UH unosis samo za droucak. znaci, opet moras P+M. kako obroci moraju biti P+UH ili P+M, za veceru smao posni sir nije dovoljan. moras ubaciti i nesto M.
|
||
Shimich
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala na odgovoru.
Mogu dobiti neke konkretne primjere za međuobroke? :) |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Posni i orašasti, posni i žlica maslinovog/lanenog/bucinog ulja, tunjevina itd
|
||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|
bilo koji P.
smatram da ljudi moraju izbaciti termin ''medjuobrok''. dnevno imas 5-6 (priblizno jednakih) obroka i to je to. |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Potpuno se slažem s ovim, sama ta rijec međuobrok ih bumi da to mora bit nešto tek tak malo |
||
Shimich
Post Options
Thanks(0)
|
|
Idu kile dolje. Jedem 5 obroka dnevno, zdravih. Vjezbam 2
sata dnevno. Na 95 sam trenutno. Zadovoljan. :) |
||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|
kaj vjezbas 2 sata dnevno?
|
||
Shimich
Post Options
Thanks(0)
|
|
Cca 2 sata. 45 min na traci, š00 trbusnjaka, 4 serije na spravi, š00 trbusnjaka, 4 serije na spravi, 50 trbusnjaka, 4 serije na spravi, 50 trbusnjaka i na kraju š0 min na steperu. Zasto? |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cemu toliko trbušnjaka? I kojoj spravi?
|
||
Shimich
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zato jer kad skinem salo želim bar da mi se malo trbusnjaci vide. što se tice sprava, ovisi koji mi je dan, tj. koju skupinu mišica radim. I da, nije ista sprava, više njih je u pitanju. :) Edited by Shimich |
||
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
|
Samo se ti bavi skidanjem sala, a ne toliko vježbama za trbušne. Odradi 2-3 serije 2-3 puta tjedno, ne moraš ih forsirati, trbušnjaci se stvaraju u kuhinji |
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |