Gubitak motivacije :( |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
motivation_
Viden/a u gymu Joined: 24 Rujan 2013 Location: Austria Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
ekstra :) znaci sljedeci cilj ojacati noge posebno lijevu :)
jedino mi je problem sto osjecam bolove u donjem dijelu ledja kad radim cucnjeve, tako je bilo prije mjesec, u ponedjeljak cu na trening pa cu vidjeti. Pojacat cu i trbusnjake vjerovatno bolovima doprinose i slabi abdominalni misici. |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
obje podjednako ojacavaš da ne bi hodala s jednom nogom vecom od druge zato treba raditi osnovne vježbe poput cucnja i DL.Što se tice boli u ledjima dok radiš cucanj- vjerovatno savijaš ledja ako ide preduboko (probaj prvo ici do paralele, a ne u skroz duboki cucanj). Takodjer, stav kod cucnja je jako bitan- noge trebaju biti malo više od širine ramen/kukova prsti blago zarotirani prema van radi bolje stabilizacije i ravnoteže, paziti da koljena ne prelaze razinu prstiju i ponasati se kao da ces sjesti na stolicu koja se nalazi iza tebe (cak možeš i staviti neku nižu stolicu pa ici do 1cm iznad nje). Sto se tice stomaka, stisni trbušni zid koliko god možeš dok radiš cucanj- core je najvažniji stabilizator i centar svega I naravno ako imas ogledalo bilo bi super kad bi se mogla gledati dok radis cucanj
|
|
cookies are for pussies
|
|
motivation_
Viden/a u gymu Joined: 24 Rujan 2013 Location: Austria Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
da ima ogledalo, jer je to u teretani i grupni je trening...mislim da je moja greska
sto prilikom cucnja nisam stisnula trbusne, pokusacu od sutra sa ovim savjetima hvala :) |
|
motivation_
Post Options
Thanks(0)
|
evo nakon 2 tjedna ne bole me ledja vise trudim se pravilno raditi vjezbe :)
moj problem je uvijek bila mast na trbuhu, razmisljam poceti cikliranje UH. Mislila sam ovako: radim cross 2 puta tjedno-ponedjeljak i cetvtrtak, +subota tegovi(cucnjevi,sklekovi,trbusnjaci) te dane unosim oko 200 g UH(imam 75 kilograma), dane kad ne vjezbam svodim UH na minimum, recimo ujutru za dorucak zobene, ostatak dana zdrave masti povrce i proteini bez UH, dane kad radim samo cardio( utorak i petak) unosim oko 100 g UH. Ako mi netko moze reci svoje misljenje da li je ovo ok, bila bih jako zahvalna :) |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
plan je u biti dobar, to je kao cikliranje i tempiranje UH. sto se tice gramaze to trebam preracunati, mislim da bi na dane crossa i utega trebas ici bar na 220g. Preracunam pa se javim kasnije
|
|
cookies are for pussies
|
|
motivation_
Post Options
Thanks(0)
|
ok hvala puno :)))))
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
evo ovako, ja bi na dane kardia isla na 140 g, na dane snage (crossfit i utezi) 220 i na dane bez treninga od 80-100 i to UH do rucka
|
|
cookies are for pussies
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
naravno ovo sve (p i m) u okviru kcal koje namjeravas unositi. ili probaj 3 dana na low znaci od 80-130 (80 na dane kardia i kad je off, a 130 kad su utezi) i 4. dan punit na 250 g..isprobaj sta ti vise pase. Ja sam ciklirala tako da sam na dane treninga jela 130 g, na dane bez oko 50 g i svaki 4 dan sam jela oko 250 g. Moras vidjet sta ti vise pase. Kako mjeris kcal?
Edited by avangarde - 10 Listopad 2013 at 23:28 |
|
cookies are for pussies
|
|
motivation_
Post Options
Thanks(0)
|
mjerim obicno preko fitnesspaypal, idem i od oka cesto jer nekako sam se i ispraksala
znam otprilike koliko ima sta kcal, uh i proteina, jer ne da mi se non stop po aplikaciji-a i nemam vremena, radim oko 12 sati dnevno trenutno ali trudim se juce sam negdje oko 150 g UH pojela, i lose mi je bilo na crossu, vidim da ne mogu dat sve od sebe, ali recimo kad ubacim za rucak rizu oko 150 grama, i vecera prije treninga integralna tjestenina, puno mi bolje bude(recimo ne vrti mi se u glavi za vrijeme treninga) i vidim da imam vise snage. Poslije treninga uzmem whey. Pokusacu sa tom vecom dozom jedno 2-3 tjedna da vidim kako se tijelo ponasa. Hvala za savjete :)
|
|
motivation_
Post Options
Thanks(0)
|
evo danasnjeg jelovnika
D:zobene+banana+jogurt( 9 grama UH) banana izmedju D i R R:juha od brokule, 2 bjelanjka i jedan zumanjak, sir mocarela(150 grama) izmedju: bademi(oko 50 g) V:planiram losos+salata od paradjza,paprika,avokada jel ovo ok za dan sa nizim UH? tako negdje oko 80 UH(zobene su oko 23+banana 2*20, jogurt 9, i ova brokula ne znam jel se racuna) |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |