Gubljenje mišica |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Asia
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Svibanj 2011 at 13:02 |
|
Imam jedno pitanje u vezi katabolizma,pokušavam u svoj ionako prenatrpan raspored ubaciti dodatne treninge,i baš me zanima s cime cu si napraviti najmanju štetu,pritom mislim na eventualni(nenamjerni) gubitak mišica:
š)Ako radim neki trening iz insanityja ujutro natašte(u 6 ujutro,kao prvi trening toga dana) a popodne da odradim trening sa utezima? MOžda da tijekom tog treninga ujutro pijuckam BCAA umjesto vode? 2)Ako insanity trening odradim poslije treninga sa utezima ili kao drugi trening navecer,ako sam ujutro radila trening sa utezima? 3)Ako ujutro radim LI cardio natašte(steper,orbitrek,trcanje)a popodne da odradim trening s utezima? 4)Ako odradim LI cardio nakon treninga s utezima (npr ako imam lower body trening,a poslije 45 minuta odradim steper)? Nemam više drugih ideja kao bi taj drugi trening dnevno ubacila,mogu samo ujutro u 6 ili navecer poslije 22. |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja bih najbolje LI cardio natašte ili poslije teretane. Ovo ostalo mi se uopce ne dopada :D
|
||
Asia
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znaci mogu LI cardio natašte,pa popodne još jedan trening? |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Možeš ;)
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
to je i po meni jedina opcija od ovih navedenih.... |
||
Sebastian96
Viden/a u gymu Joined: 10 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 183 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo Asii jedna cool slikica :D :P
|
||
U mirin brah?
|
||
Asia
Post Options
Thanks(0)
|
|
E dragi moj,sad ti meni još prokomentiraj ovu slikicu...
Iako moram reci da trenutno izvodim svakakve kombinacije treninga i hrane,i izgleda poprilicno Samo još moram napomenuti da sam vodila diskusiju s jednim profi(ali stvarno je profi) bb i da mi je rekao neka obavezno izbacim dex,da mi ne treba i da skuplja vodu,i nek se klonim soje,zbog prevelike kolicine ženskih hormona...sad sam malo confused MIslila sam da radim dobro... ali ocito i ne baš |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako ne želiš gubiti mišice, ništa na tašte ;)
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Asia
Post Options
Thanks(0)
|
|
cekajte malo,sad ste me totalno smeli....Jedan piše ovo drugi ono...ne znam koga slušat više....
Kako nek onda gubim masno tkivo...ovisnica o cardiu...kad sam bila na masi sam se pošteno udebljala jer nisam 3 mjeseca radila cardio..sad ga radim 3-5 puta na tjedan obavezno,samo tajming me j...ujutro,ili navecer ili poslije treninga Ne znam što bi,dalje ocito moram raditi po svoje,i promatrati samu sebe,pa vidjeti na što reagiram bolje |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
to je bar lako, mene gledaj, kao prvo, moraš unositi što više proteina da bi sacuvala mišice, ne raditi ništa na tašte i imati ponekad treninge na kojima radiš niža ponavljanja, 6-8 |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
Asia
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tebe znaci??? o.k. KOliko je to proteina da je dovoljno, više od 2 g po kg
D:40 g zobenih+jabuka+mjerica wheya i sojino mlijeko 0,5 dl M:dinja 250 g R:š50 g tune + 40 g integralne riže sa šampinjonima+40 g graha š paprika,š mandarina M: 250 g posnoga + mini rajcice + 30 g kukuruznog kruha V:250 g mladog zelja sa đumbirom i sojinim umakom 2 jaja na oko (teflon) V2: mjerica kazeina + 30 g kikirikija u ljusci + 3 omege To je jedan moj primjer jelovnika,jeli to dobro? E sad pitanje kada onda cardio,ako ne na tašte? I kako ukomponirati drugi trening u danu,ja volim napravit jedan insanity,pa još jedan s utezima,ili trcanje pa utezi? |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Onaj prvi medjuobrok ti bas nije prikladan.. radije rastavi dva medjuobroka pa pojedi po š25-š50g posnog sira.
Ma kardio najbolje na taste, ali niskog intenziteta. Insanity je intervalni trening u kojem rade misici dovoljno, tako da nebi ja ubacio drugi trening utezima.. Ili radi 3 x tjedno insanity, i 3 x tjedno utege+kardio.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Asia
Post Options
Thanks(0)
|
|
NIje mi baš obicaj imati međuobrok bez proteina,slucajno je bilo tako onaj dan...Napisat cu u topicu moj jelovnik što je bilo jucer,mislim da je bolje...
Da i ja sam mislila tako kombinirati insanity...samo što sam ja mislila da je insanitiy cardio,zapravo da je HIIT ne znam kako mi je palo to napamet...odlicno,ali ti veliš da je bolje natašte,a illy veli da ne...baš ste mi face..ne znam kojeg bi Može LI cardio nakon treninga s utezima da se izbjegne taj natašte ? Edited by Asia |
||
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
|
Može nakon treninga utezima, ali ne dugo, 20-30 min
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
dobro da jednom ne piše moderator ispod nicka bez uvrede davoru, naravno p.s zašto toliko forsiraš taj kardio ako ne želiš gubiti mišice? Nakon treninga s utezima ne predugo, kako pitbull kaže, ali bolje 20 nego 30 min |
||
||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |