Gubljenje mišica |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Berlava ima prljave misli |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Asia
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A forsiram ga zato jer ne želim dobiti masno tkivo,evo zašto....još uvijek sam na necemu nazovimo to definicija,i htjela bih da se to što bolje vidi...a pošto se ne mogu odreci UH u potpunosti,cardio mi jedino rješenje....ili imaš što drugo...ako pogledaš moj jelovnik,da li da tu nešto promijenim? |
|||
Asia
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mislim da bi mi bilo najbolje stavit slike,pa nek Iluvatarovo strucno oko ocijeni da li trebam cardio..ili ne....jel može?
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A cuj, tko sam ja da ti govorim da li želiš još skidati kila ;) ali stavi lsike pa da vidimo, vide se neke stvari i po tjelu |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Najbolji zakljucak Najbolje ti je odrediti jedno vrijeme u kojem ceš radit kardio natašte, i jedno u kojem ceš radit kardio poslije utega...i vidit kako reagiraš na svaki. Posljedice kardia natašte ceš brzo vidit :) Ako se pocneš gubit previše, znaci da bi ga bilo bolje maknut.... iako to može znacit i da je premalo P u prehrani, al to sumnjam jer po jelovniku se cini ok...ili da je trening u gymu nedovoljno stimulativan...al uglavnom, nekim ljudima taj kardio ujutro nikako ne odgovara, ako niš drugo zbog prevelike razine kortizola ujutro koji im još više podivlja tokom kardia.. Meni osobno više odgovara kardio poslije utega. Tako sam radila prošlo ljeto i bila zadovoljna. Trening, whey, laganica kardio oko 20 min na bicikli najcešce...ili lagana šetnjica do doma. S druge strane, kardio ujutro bio je predobar što topljenja trbuha i bedara tice (pogotovo u kombinaciji sa crnom kavom prije, blaženi adrenalin ) al ruke i dupe su ostali ispuhani u roku tjedan dana :) |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Asia
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo to sam htjela..Gym girl,hvala ti...slažem se sa tobom..ne mogu bez LI cardia,ali moram paziti kako ga radim.
Jer kao što si i rekla,natašte je super za 6 pack,ali katastrofa za moju guzicu i ruke...tako da ga povremeno ubacim,ali ipak mi najbolje odgovara nakon utega,pa cak i nakon insanityja.. Trenutno sam jako zadovoljna kako izgledam,što se naravno nije dogodilo sigurno 5 godina,tako da mislim da sam pronašla dobru formulu prehrane i treninga..što ne znaci da cu stagnirat,nego tjeram dalje...sa eksperimentima naravno. Hvala još jednom,ti si mi velika podrška |
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |