gubljenje sala |
Post Reply | Page <1234 5> |
Author | |
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Aaaa to ulje onda mijenja stvar....1 velika žlica ti je oko 140 kcal....pa sad ti gledaj onda koliko time pokriješ Ajde, iskreiraj nešto ;) Koliko? Kako da ti mi sad to kažemo :) Jednostavno budi uporan i vidjet ceš rezultate, malo pomalo....vidiš da ih vec imaš! Kako budeš napredovao tako ceš morat intervenirat u jelovnik i u trening ali to ceš sve vidjet putem...sad samo napravi plan i radi po tome. Korekcije radiš prema rezultatima....
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
milord29
Cita FAQ Joined: 07 Rujan 2013 Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
znaci onda ipak nisam u nekom vecem deficitu šta se tice kalorija :)))?
najbitniju stvar sam bio zaboravio napomenuti kod jelovnika..dali bi bilo isto ok neku proteinsku plocicu ubacit kao medjuobrok izmedju dorucka i rucka? što se tice rezultata ajmo rec da sam zadovoljan sa pocetkom. po mjeama sam skinuo oko 10-ak cm u trbuhu a struk 4 cm. Najviše me smeta onaj "šlauf" sa strane i to želim najviše skinuti.. p.s. koji bi mi whey preporucila? trenutno koristim od twinlaba whey i kada trcim popijem si ampulu l-carnitina. Edited by milord29 - 08 Rujan 2013 at 11:39 |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Što si u vecem deficitu...postoji opsasnot da pocneš gubiti mišice...što zaista ne želiš da ti se desi...em imunitet ceš oslabiti energija nikakva...i stime nisi ništa napravio..zato polako postepeno...uz puno truda rada i volje...i biti ce rezultata samo slušaj što ti se govori ...kasnije ceš sam nadoci i imati ceš sve to u malom prstu :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
L-carnitine bacanje para.. crna kava prije trcanja..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
milord29
Post Options
Thanks(0)
|
ne pijem kavu pa bi volio nešto umjesto toga
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kažeš da u svaku salatu stavljaš 4-5 malih žlicica ulja....koliko vidim po ovim primjerima, imaš 1 salatu dnevno, a u 1 veliku žlicu ulja ti stane cca 3 male što znaci da sve skupa ako nabiješ 200 kcal iz toga dobro je Na tih 1200 koje inace jedeš bez toga, i dalje si u debelom minusu Proteinska plocica....možeš ako je baš nekad frka i strka, ali ja se ne bih oslanjala na to. Što se wheya tice....ma sve je to slicno, ne bih se puno opterecivala time. Meni su osobno favoriti MVP, Olimp, Gaspari mi je bio ok, Big Man.... L- carnitin ti ne treba, samo dobro jedi i treniraj. Super za rezultate samo sredi ovo jer ceš brzo doc do plafona ovako i usporit se sav. |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
milord29
Post Options
Thanks(0)
|
jedem salatu kad god mogu.i to sam zaboravio napomenut.kada imam posni sir za veceru stavim si 2 rajcice u to i isto tako maslinovo ulje sa time :)
pokušat cu sredit sve šta ste mi napomenuli i naravno izvještavati bar jednom tjedno o rezultatima.imate neku posebnu vježbu sa skidanje tog šlaufa sa strane ili ce to otici sa vježbom? Edited by milord29 - 08 Rujan 2013 at 12:03 |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Na kraju cemo doc na zakljucak da zapravo jedeš dovoljno, mogao si me rješit muke Ljudi cesto zaboravljaju to ulje u salatama, kao da nije bitno, a nabije kcal samo tako Kažem ti, 1 velika žlica ima oko 140 kcal pa onda malo prati koliko stavljaš i vidi di si tocno sa kcal - dodaj koliko treba i prati kako ide. Šlauf? Masne naslage kao i sve drugo - nema tu neke odredjene vježbe, trening opcenito ce napravit svoje, a deficit pocistit što treba. S kojih mjesta ce masti odlazit prije pitanje je uglavnom genetike, ali nestat ce i taj šlauf, samo strpljivo ;)
|
|
|
milord29
Post Options
Thanks(0)
|
Sorry šta nisam to bio naveo 😄.Isto tako mislim da ovo šta sam do sada izgubio je vecinom tekucina i da tek sada krece mucenje sa skidanjem kila
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Ma dobro, izgubio si svega pomalo, sigurno da je i dobar dio masti otišao tako da ne brini - samo se sad pobrini da sve ovo središ o cemu smo pricali pa ce bit i manje mucenja
|
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni sve to ulje na kraju ostane u posudi od salate..
|
|
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja to jedem sve na divljaka :) žlica octa malo soli i papra i game over :) |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Davore, pomaži to sa salatom, ako vec sa kruhom ne možeš
|
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Ne volim.. mama popije to i ocat :DD |
|
|
|
milord29
Post Options
Thanks(0)
|
Ja u salatu stavljam limun umjesto octa
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
i ja sam to skužila pa sam onda na kraju odlucila to popit..nece meni nitko uzimat moje kalorije al dobro, ja ne stavljam ocat nego limun pa je malo manje kiselo Edited by avangarde - 08 Rujan 2013 at 15:38 |
|
cookies are for pussies
|
|
Post Reply | Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |