gubljenje sala |
Post Reply | Page <12345> |
Author | ||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eto, to je prava proficka
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
milord29
Cita FAQ Joined: 07 Rujan 2013 Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
danas sam malo pretjerao sa sklekovima i trbušnjacima i sve me boli.trcanje preskoceno kao i cucnjevi,dao sam dan odmora nogama.
imam pitanje dali mi se isplati uzimati CLA Tonalin 1200 mg uz ove treninge i prehranu? Edited by milord29 - 08 Rujan 2013 at 20:37 |
||
Matejjj
Cita FAQ Joined: 24 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Drug, sto se tice oni slaufa kada si pisao kako da ih resis....ako imas igdje foliju onu kupi (onu tanku) pa se umotaj preko ti slaufa i lagano na trcanje...topljenje zagarantovano!
|
||
slavnoac96
Cita FAQ Joined: 02 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 97 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
agree nije potreban ni CLA ni l carnitin.. samo ces bacit pare. Mozes eventualno ako bas bas hoces uzeti si neke dobre omege |
||
cookies are for pussies
|
||
Garfield-ca
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 218 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hahaha,tako ima jedna žena,poznanica,trci svaki dan cca 4 mjeseca,omotana onom prozirnom folijom,baš se i ne vidi da je nešto sala izgubila...;-).
|
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
i 4 mjeseca trci istu rutu, istim tempom? obožavam takve
|
||
cookies are for pussies
|
||
Garfield-ca
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 218 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Skoro svaku vecer, 6 km..:-).Rekla joj nek se mi ovdje pridruži,nek pocne nešto drugacije,ali ono vecina misli da se samo trcanjem mršavi..a da trbušnjacima se skida salo sa trbuha. Cura ima stvarno ogroman trbuh i ja joj cijelo vrijeme pricam nemoj radit trbušne,ali ne ona pici 100 komada i žali se..pa ajde kad ne sluša..maknem se..;-)
|
||
milord29
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imam jedno pitanje mozda je malo glupo.dali je moguce da sam sa danasnjim treningom skinuo 1,6kg???
I hvala gym_girl na savjetu da pomjesam whey i posni sir.odusevio sam se sa ovime :))) |
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
kak misliš "s današnjim treningom"? vagao si se prije i poslije treninga današnjeg i imaš 1, 6 kg manje ili ? |
||
cookies are for pussies
|
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
još ako je u suficitu pa radi trbušnjake pa dobije mišicnu masu na trbuhu, a ono lijepo narasli mišic premazan sa salom..divota..a štaš, probala si, al netko ce uvijek ustrajat po svome iako to ne daje rezultate |
||
cookies are for pussies
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma kad ce više prestat ove price sa folijama milorde, o milorde Odgovori prvo na avangardino pitanje da vidimo na što tocno misliš Ako misliš na ono što nas dvije vjerojatno mislimo - izgubio si malo vode Nema na cemu, neloša zamjena za sladoled.....bar dok ne odeš po sladoled |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
milord29
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da vagao sam se prije i poslje treninga
Edited by milord29 - 10 Rujan 2013 at 07:59 |
||
Lepy
Viden/a u gymu Joined: 16 Travanj 2013 Status: Offline Points: 102 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To je voda iscurila po mom mišljenju....nekoc sam trenirao kickbox i jedan decko iz kluba je morao skinuti cca 2 kg zbog vaganja prije natjecanja. Preskakao je vijacu cca 2h, i uspio je. Naravno, iduci dan su vec kile bile tu :P
Edited by Lepy - 10 Rujan 2013 at 08:13 |
||
milord29
Post Options
Thanks(0)
|
|
gym_girl mislim da necu po sladoled tako brzo...pokušavam i za sada vrlo uspješno izbjegavati sve oblike slatkoga iako sam ponekad na velikim iskušenjima ali za sada uspijevam
jucerašnji meni: dorucak: zobene+whey+2dcl mm mlijeka+pola banane medjuobrok: jabuka+vocni jogurt 200ml rucak: piletina 250g+kuhani krupmir 200g+salata ( rajcica,kupus,mrkva+4 žlicice maslinovog ) medjuobrok: posni sir 200g+ 50g badema vecera: posni sir 200g+mjerica wheya šta kažeš na ovaj meni?
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sve ovisi koliko je bilo zobenih :) A pretpostavljam da 100g nisi prešao, možda ni dostigao toliko tako da imaš još mjesta za orašaste u veceri ;) Ne moraš izbjegavat slatko tako rigorozno - ako možeš stati na nekoj manjoj kolicini, slobodno pojedi, ništa ti nece bit za taj put. Najbolje ti je kupit crnu cokoladu i pojest 2 kockice kad te tako ulovi...100-njak kcal, i to iz kvalitetnijeg slatkog. Ako baš hoceš što cišce. Ali ja ne bih puno tu komplicirala oko to malo slatkog, uklopiš u kcal i bok. Jedino ako nisi sklon tome da te to povuce na junkanje do kraja i da odbaciš sve što si zapoceo - onda zaboravi :) |
||
||
Post Reply | Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |