gubljenje sala |
Post Reply | Page <1 2345> |
Author | |
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
I da...cista voda milorde, to smo i mislili. Nisi valjda mislio da si nešto drugo izgubio u tako kratkom roku?
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
milord29
Cita FAQ Joined: 07 Rujan 2013 Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
nisam ni blizu 100g sa zobenima..50-60g stavljam za obrok.znaci zobenih 100g stavljati za dorucak?
ma nebi se ne navukao da pojedem cijelu cokoladu ali kad vec do sada dobro izbjegavam pokušat cu i dalje. naravno da nisam mislio da sam izgubio nešto drugo
Edited by milord29 - 10 Rujan 2013 at 09:45 |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
50 g....
Bar 100g....da se dovuceš do tih 2000 kcal više
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mogao bih ja popricati snjime u vezi zobi
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Bome, da, ti si dr. Zob
|
|
|
Lepy
Viden/a u gymu Joined: 16 Travanj 2013 Status: Offline Points: 102 |
Post Options
Thanks(0)
|
100g zobenih zvuci malo ....ja stavljam 150-200 da bude onak gustooo i naravno da zasiti, ovak sam gladan za pol sata opet :)
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trebao sam nick takav staviti
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Lepy...naravno da je malo, ja ih pojedem 100g Ali idemo korak po korak
|
|
|
milord29
Post Options
Thanks(0)
|
ma nece biti problem povecati zobene nikako.samo dali da onda isto ostavim 2dcl mlijeka ili da dodam onda još malo vode?
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Radije na vodi :) |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Ma...ne treba ti mlijeko, možeš i sve smiksat s vodom...ali ako ti prifale kcal, možeš i to mlijeko.
|
|
|
milord29
Post Options
Thanks(0)
|
Necu puno da se hvalim ali cm se pomalo tope i na trbuhu i na struku :))) a i u ogledalu se vidi razlika kada sam poceo i sada :) definitvno sam si postavio cilj da do Bozica dodem do 92-93 kg jer mi je prvotni cilj bio doci na 100 kg do 12.10 ali to je vec ucinjeno i sada idem ka drugom cilju naravno uz vasu pomoc :)
Edited by milord29 - 10 Rujan 2013 at 19:54 |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Ajde super Samo polako
|
|
|
slavnoac96
Cita FAQ Joined: 02 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 97 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja se bojim da ne izgubim vodu iz tijela, pa dnevno pijem dostaaa tekucine (vode). valjda onda ta voda izlazi iz tijela kroz mokracu. jesam u pravu?
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
da, samo pazi na boju mokrace, ako je svijetlo žuta i prozirna onda je ok
|
|
milord29
Post Options
Thanks(0)
|
ma i ja pijem vodu i to dosta.dnevno oko 3-4l vode.
jucerašnji meni: dorucak: zobene+whey+mlijeko i voda+pola banane medjuobrok: breskva+vocni jogurt rucak: juneci but bez masti 200g+pire od brokule+salata ( kupus,rajcica,krastavci,mrkva ) medjuobrok: 200g posnog+ 50g badema vecera: whey+posni 200g+ 30g badema stvarno se svakim danom osjecam sve bolje i bolje. cak sam i trcanje juce odradio 45min u komadu :)
|
|
Post Reply | Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |