Gubljenje težine |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Elani
Cita FAQ Joined: 25 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav :) imam pitanje oko cokolade
dakle, ako je prehrana donekele sredena (u granicama financijskih mogucnosti jer ruku na srce cijene hrane rastu) trening je isto sreden - tri dana u tjednu rad s utezima, tri dana kardio i dan odmora. Dnevni kalorijski deficit ispada oko 800 cal - ovisi kako kada. motivacije oko ima vjezbanja ali: imam problema s cokoladom - nisam uspjela to nikada pobjediti, ono sto me zanima sto bi se dogodilo s mrsavljenjem kad bi npr. svaka 2 ili 3 dana pojela red velike milke koja ima oko 150 cal.? deficit bi i dalje ostao oko 650 cal po danu. da li bi sama konzumacija secera zaustavila ili bitno smanjila mrsavljenje ili bi tezina nastavila padati slicnom brzinom (oko 0.5 kn na tjedan)? Edited by Elani - 26 Kolovoz 2012 at 12:51 |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dok si u deficitu, gubit ceš na težini
Vecinu vremena jedeš kvalitetno, treniraš dosta i nadam se isto tako kvalitetno, u deficitu si - ne vidim problem u takvim guštima svakih par dana, dapace korisno je, nekad i u lagani suficit uc, ili bar skocit na održavanje. Ako pak vidiš da ti ne ide po planu, da nešto šteka, probaj prvo izbacit to ili bar stavit malo duži razmak u danima pa provjeri da li ce bit kakvih razlika. Testing, testing Edited by Gym_girl - 26 Kolovoz 2012 at 13:03 |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Elani
Cita FAQ Joined: 25 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sto se treninga tice zavrsila sam prvi tjedan od extremefit-a, iskreno kondicijski dio mi je prelagan pa sam ga zamjenila s turbo fire 60 i tu i tamo ubacim hiit 30. Trening snage mi je bio poprilican izazov, jedva sam hodala :D
Prehrana bi mogla biti malo bolja ali eto nema se para za ribu. Sve jedem integralno i kruh sam svela na minimum cca 60 grama dnevno, ostalo je posni sir, kuhana jaja, piletina, puno paprike i zelja (to mi se trenutno jede od povrca), pojedem i bananu dnevno i nesto jagoda i malina. Uvela sam i mljeveni lan zbog omege (sama ga meljem). Sve ide na vagu tako da znam tocan unos kalorija i koristim pulsmetar tako da znam koliko potrosim. Dnevni grijeh mi je jedan nescafe 3 u 1 sa dodanim mlijekom :) Brinulo me to ako si dozvolim dva puta tjedno slatko da ce mi to bitno utjecati na mrsavljenje, imam jos cca 5-7 kg za skinuti pa se ne bi htjela sabotirati nego da to sto "bezbolnije" prode. |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |