Gurtne |
Post Reply ![]() |
Author | |
GajbaPive ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 24 Sijecanj 2011 at 23:41 |
Da li koristite gurtne?
osobno koristim i mislim da je to najbolja dodatna oprema u teretani. ako vec vjezbam, zelim vjezbati max vjezbu koju radim i briga me samo za misic koji zelim pogoditi, a ne da me snaga podlaktice ogranicava. tim vise sto nije da podlaktice ne rade. a ako netko ima dodatnu zelju, nitko ga ne sprjecava da odradi seriju dvije za podlaktice. |
|
![]() |
|
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
imam gurtne stare bar 3 god i još se drže, a homemade su.
gajba to je to, ak ceš ciljat baš mišic gurtne su cist ok, stvarno šteta da zbog recimo otkaza gripa (ne bih baš rekao podlaktica, one su tu manji faktor) ne izguraš još koje ponavljanje na zgibovima npr... koristim ih jedino kod one arm row vježbe, ostale vježbe magnezij i rokaj ![]() |
|
![]() |
|
Myth ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 10 Ožujak 2011 Status: Offline Points: 11 |
Gurtne su zakon ja sam ih isto bio napravio home made od materijala za rolete spustat:) pa su mi pukle ali sad sam kupio baš prave 45kn i strasna stvar meni za zgibove brš |
|
![]() |
|
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Samo vi dajte, meni je ipak draže bez
![]() |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
![]() |
|
- Darac - ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Same here ![]() A gle ko voli nek izvoli, sve ima svojih prednosti i nedostataka, ovisi sta zelis postici. |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |