Guza |
Post Reply ![]() |
Page <1234 5> |
Author | ||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ajde guze...sretan Vam dan žena....;)
|
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
Hvala ![]() |
||
![]() |
||
Teja ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 05 Ožujak 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 14 |
|
Pa zapravo rijec je o tome da se meni guza malo smanjila i ucvrstila , a frednica sa mlitavom big guzom upravo tvrdi da su guze ko moja potpuno odbojne !
|
||
![]() |
||
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
|
To se ona tješi
![]() |
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
baš... meni je njena guzica totalno odbojna
![]() ![]() |
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
A kao vidio si ju pa znaš ![]() ![]() ![]() Ma dajte, šta imate protiv mlitavih guza... Kremu, zar ne? ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
|
Ma možda je lipa pa ce je to izvuci
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
a dobro, nemam ništ aprotiv da je vec guza, ali ne mlitava
![]() |
||
![]() |
||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|
Ja mislim da je ovo baš tema ono jel...kakva je ovo tema....jel...ha?
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
pa neznam.. važno da nitko ne piše nigdje drugdje
![]() |
||
![]() |
||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|
Svaka cvrsta guza je doooobra, bila mala ili nešto veca. Stvaaaarno mi nema ništa gore nego kad vidim one anoreksicne cure "manekenski tip" kad se uvuce u uske hlace, a od guze ni G. Bljak, bljak!
![]() |
||
![]() |
||
Teja ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 05 Ožujak 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 14 |
|
Možda je ljepa ovako preko hlaca, al kad dođe ljeto i bikini , sve je puno celulita koji se vidi na kilometre |
||
![]() |
||
|
Ne mislila sam da je možda lipa u faci, pa joj lice odvuce pogled s guze ![]() |
||
![]() |
||
|
Potpisujem! |
||
![]() |
||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
|
dooobra ![]() |
||
![]() |
||
|
Hah.. Fala .. na odgovorima, saznala sam ono što me najviše zanimalo
![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |