Guza |
Post Reply | Page <1234 5> |
Author | ||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ajde guze...sretan Vam dan žena....;)
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala |
||
Teja
Viden/a u gymu Joined: 05 Ožujak 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa zapravo rijec je o tome da se meni guza malo smanjila i ucvrstila , a frednica sa mlitavom big guzom upravo tvrdi da su guze ko moja potpuno odbojne !
|
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To se ona tješi
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
baš... meni je njena guzica totalno odbojna
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A kao vidio si ju pa znaš Ma dajte, šta imate protiv mlitavih guza... Kremu, zar ne? |
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma možda je lipa pa ce je to izvuci
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a dobro, nemam ništ aprotiv da je vec guza, ali ne mlitava
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja mislim da je ovo baš tema ono jel...kakva je ovo tema....jel...ha?
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa neznam.. važno da nitko ne piše nigdje drugdje
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svaka cvrsta guza je doooobra, bila mala ili nešto veca. Stvaaaarno mi nema ništa gore nego kad vidim one anoreksicne cure "manekenski tip" kad se uvuce u uske hlace, a od guze ni G. Bljak, bljak!
|
||
Teja
Viden/a u gymu Joined: 05 Ožujak 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Možda je ljepa ovako preko hlaca, al kad dođe ljeto i bikini , sve je puno celulita koji se vidi na kilometre .. Sa moje strane je to iju |
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne mislila sam da je možda lipa u faci, pa joj lice odvuce pogled s guze |
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
Potpisujem! |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dooobra |
||
Teja
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hah.. Fala .. na odgovorima, saznala sam ono što me najviše zanimalo
|
||
Post Reply | Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |