Guza |
Post Reply | Page <12345> |
Author | |
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imas malo vecu guzu, al' je cvrsta? |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kad smo vec kod guze....
Imam frenda koji je luuuuuuuuud za veeeeel'kim guzama! Meni je rekao da NIKAD ne bi mogao biti sa mnom, da sam mu premala, ali zato kad je vidio frendicu!!!!! Raspametio se totalno!!!!! Pa nju je auto lupio u guzu da joj ništa nije bilooooo!!!! Eto, samo da se zna da svaki lonac nađe svoj poklopac! |
|
Darco
Viden/a u gymu Joined: 16 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zezaž Theia? Lupio ju auto tam i niš joj bilo nije? Da nema ona neke prave supermoci, a ne samo snažnije gluteus minor i majore? :P
|
|
Riba
Viden/a u gymu Joined: 16 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
CURKE AKO HOCETE DA IMATE DOBRU GUZU AMO TRCANJA I BRZO HODANJE, A MZE I LEZANJA POTRBUSKE I PODIZANJE JEDNE PA DRUGE NOGE IZ KUKA ILI š0X DESNA ,PA š0X LIJEVA.
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
.. I HERBALIFE šEJKEVI! Edited by Lega |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
i ima na top shopu ona neka sprava...za noge...I forgot njeno ime...ali to staneš na to..i sav smršaš...od glave do pete....a najviše na guzi i nogama...da...
|
|
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Leg magic?
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zašto ne vjerujete tim spravama? |
|
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam osobno skeptik prema tim spravicama, ali isto tako smatram da ne može odmoci, malo leg magica , malo trcanja, malo rolanja, malo šetanja itd. i uspjeh je zagarantiran
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
e...taj baš....leg magic....
Ma Hamm...kako da ne vjerujem...evo sad cu si naruciti 2.... |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam si narucio ona 2 sauna belta...jedan za po danu i jedan za po noci i vec ga nosim punih godinu dana i ne znam zasto jos uvijek plocice nisam dobio ?!
To je valjda jer nisam kupio dr. Metz uloske (za cipele) za mrsavljenje....kupit cu si i to pa ce mi to valjda pomoc... |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
uvjerljivo najjaca top shop sprava su mi bile one tajice za mršavljenje
u reklami sa cilim i nasmiješenim ženama na pragu menopauze, ako se ne varam |
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
hehe...i onda ti se skine ženska...a ono šok...4 broja veca nego si mislio...hahahahaha.....
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam mislio da one majice koje sadrže kofein u sebi zaista tope mast...
|
|
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Misyka
Viden/a u gymu Joined: 16 Travanj 2009 Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
Totalno ste sisli sa teme!
Ja jednostavno nisam mogla da odem na forum a da ne kazem kakve guze (kod muskaraca) najvise volim! ONE SREDNJE A CVRSTE! inace one male su i nepostojece |
|
Post Reply | Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |