Guza |
Post Reply ![]() |
Page <12345> |
Author | |
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imas malo vecu guzu, al' je cvrsta? ![]() |
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Kad smo vec kod guze....
Imam frenda koji je luuuuuuuuud za veeeeel'kim guzama! Meni je rekao da NIKAD ne bi mogao biti sa mnom, da sam mu premala, ali zato kad je vidio frendicu!!!!! Raspametio se totalno!!!!! Pa nju je auto lupio u guzu da joj ništa nije bilooooo!!!! ![]() ![]() ![]() Eto, samo da se zna da svaki lonac nađe svoj poklopac! ![]() |
|
![]() |
|
Darco ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 16 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 12 |
Zezaž Theia? Lupio ju auto tam i niš joj bilo nije? Da nema ona neke prave supermoci, a ne samo snažnije gluteus minor i majore? :P
|
|
![]() |
|
Riba ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 16 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 1 |
CURKE AKO HOCETE DA IMATE DOBRU GUZU AMO TRCANJA I BRZO HODANJE, A MZE I LEZANJA POTRBUSKE I PODIZANJE JEDNE PA DRUGE NOGE IZ KUKA ILI š0X DESNA ,PA š0X LIJEVA.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
.. I HERBALIFE šEJKEVI! Edited by Lega |
|
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
i ima na top shopu ona neka sprava...za noge...I forgot njeno ime...ali to staneš na to..i sav smršaš...od glave do pete....a najviše na guzi i nogama...da...
|
|
![]() |
|
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Leg magic?
![]() |
|
![]() |
|
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Zašto ne vjerujete tim spravama? |
|
![]() |
|
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Ja sam osobno skeptik prema tim spravicama, ali isto tako smatram da ne može odmoci, malo leg magica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
e...taj baš....leg magic....
![]() ![]() ![]() Ma Hamm...kako da ne vjerujem...evo sad cu si naruciti 2.... ![]() |
|
![]() |
|
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Ja sam si narucio ona 2 sauna belta...jedan za po danu i jedan za po noci i vec ga nosim punih godinu dana i ne znam zasto jos uvijek plocice nisam dobio ?!
![]() To je valjda jer nisam kupio dr. Metz uloske (za cipele) za mrsavljenje....kupit cu si i to pa ce mi to valjda pomoc... ![]() |
|
![]() |
|
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
uvjerljivo najjaca top shop sprava su mi bile one tajice za mršavljenje
u reklami sa cilim i nasmiješenim ženama na pragu menopauze, ako se ne varam |
|
![]() |
|
hehe...i onda ti se skine ženska...a ono šok...4 broja veca nego si mislio...hahahahaha.....
|
|
![]() |
|
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Ja sam mislio da one majice koje sadrže kofein u sebi zaista tope mast...
![]() |
|
![]() |
|
evica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
|
![]() |
|
Misyka ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 16 Travanj 2009 Status: Offline Points: 16 |
Totalno ste sisli sa teme!
Ja jednostavno nisam mogla da odem na forum a da ne kazem kakve guze (kod muskaraca) najvise volim! ONE SREDNJE A CVRSTE! inace one male su i nepostojece ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |