Guza |
Post Reply | Page <1 2345> |
Author | ||
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
slazem se s time stavi sliku pa da vidimo |
||
Allegra
Viden/a u gymu Joined: 14 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cvrsta guza, velicina- zlatna sredina .... ima iznimaka, dakle fotka je potrebna za konkretnije
|
||
Sunce hvala ti ąto si izaąlo za mene, sunce obećajem misli su mi pozitivne! =)
|
||
barbi
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moje skromno mišljenje,meni su najljepše malo vece guzice,ali naravno cvrste(kao beyonce naprimjer).Nema mi ništa gore nego vidjet ženu koja nema guzice ili je ima al izgleda kao u š2-godišnjeg djeteta.
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
barbi
Post Options
Thanks(0)
|
|
molim objašnjenje ovog tvog odgovora thornofffaith,ne kužim u cemu je tvoj problem da tak odgovaraš?????
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma muška molim te, kao prvo kako si složila post takav si odgovor i dobila, a kao drugo - skroz je neukusno raspravljati o ukusima! |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Barbi |
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nemoj se obazirati na zajebancije... |
||
barbi
Post Options
Thanks(0)
|
|
Daj ljudi vi ste svi malo cudni,ja napišem najobicnije svoje mišljenje i vi se svi hvatate toga koda sam vam rekla neznam kaj??A ti lega "skroz je neukusno raspravljati o neukusima",pa raspravljamo o guzicama i svako piše kaj hoce,kaj tebe muci,prestanite analizirat svaku moju rijec i zabavljaj te se.
|
||
barbi
Post Options
Thanks(0)
|
|
neukusno raspravljati o ukusima,ok da mi nebi lega opet reko kak sam krivo neš napisala.
Ma daj ode ja s ovog foruma!!!!!!!!!! |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
"Odlazim, odlazim, sa planete putujem, putujem, putujem, mjesecu se radujem. Odlazim, odlazim, sa planete putujem, putujem, putujem, mjesecu se radujem, nikada se necu vratiti." |
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne mogu vjerovat da je ovaj post doživio 5 stranica
|
||
jumok80
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
O ukusima se ne raspravlja,,, |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Samo da je cvrsta.. velika, mala, nevazno.. ma moze i mekana.. he he..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
samo da je cvrsta ali može i mekana nema šta, cvrst stav |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
drži se davor one stare " 'Ko bira - mastu..." |
||
Post Reply | Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |