Guza |
Post Reply ![]() |
Page <1 2345> |
Author | ||
niXa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
slazem se s time stavi sliku pa da vidimo |
||
![]() |
||
Allegra ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 14 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
|
cvrsta guza, velicina- zlatna sredina .... ima iznimaka, dakle fotka je potrebna za konkretnije
![]() |
||
Sunce hvala ti ąto si izaąlo za mene, sunce obećajem misli su mi pozitivne! =)
|
||
![]() |
||
barbi ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 4 |
|
Moje skromno mišljenje,meni su najljepše malo vece guzice,ali naravno cvrste(kao beyonce naprimjer).Nema mi ništa gore nego vidjet ženu koja nema guzice ili je ima al izgleda kao u š2-godišnjeg djeteta.
![]() |
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
barbi ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 4 |
|
molim objašnjenje ovog tvog odgovora thornofffaith,ne kužim u cemu je tvoj problem da tak odgovaraš?????
|
||
![]() |
||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
|
ma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() molim te, kao prvo kako si složila post takav si odgovor i dobila, a kao drugo - skroz je neukusno raspravljati o ukusima! |
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
Barbi |
||
![]() |
||
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
|
Nemoj se obazirati na zajebancije... ![]() |
||
![]() |
||
|
Daj ljudi vi ste svi malo cudni,ja napišem najobicnije svoje mišljenje i vi se svi hvatate toga koda sam vam rekla neznam kaj??A ti lega "skroz je neukusno raspravljati o neukusima",pa raspravljamo o guzicama i svako piše kaj hoce,kaj tebe muci,prestanite analizirat svaku moju rijec i zabavljaj te se.
|
||
![]() |
||
|
neukusno raspravljati o ukusima,ok da mi nebi lega opet reko kak sam krivo neš napisala.
Ma daj ode ja s ovog foruma!!!!!!!!!! |
||
![]() |
||
|
"Odlazim, odlazim, sa planete putujem, putujem, putujem, mjesecu se radujem. Odlazim, odlazim, sa planete putujem, putujem, putujem, mjesecu se radujem, nikada se necu vratiti." |
||
![]() |
||
ena:))) ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
|
ne mogu vjerovat da je ovaj post doživio 5 stranica
|
||
![]() |
||
jumok80 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 106 |
|
O ukusima se ne raspravlja,,, |
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
Samo da je cvrsta.. velika, mala, nevazno.. ma moze i mekana.. he he..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|
samo da je cvrsta ali može i mekana nema šta, cvrst stav |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
![]() |
||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
|
drži se davor one stare " 'Ko bira - mastu..." ![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |