Guza.....?! |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||
David
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mogu ti ja biti frend? |
||
"Krilati ektomorf"
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa zato i sluzi offtopic! On bi sad samo o guzi pricao! |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ti to meni?! Sliku sam poslala Zokiju, dogovaramo se danima vec oko velicine, ali na putu je. |
||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Daj tu fotku pa nek sve gori!!! sto veca to bolja???? Pa prije bih dosla kafa iz brazila negoli ta fotka....Kao da si je poslala via Afrika....................Nema bjezanja,nema povlacenja,nema napustanja ,,,,,jedino sto je dozvoljeno je presing po cijelom terenu sa taktickim opkoljavanjem.............kako bih pogledao ocu u oci kad bi on saznao da sam pobjegao,,,,mislim da bi me se odrekao javno,,,, |
||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja mislim kad stigne ta fotka , da ce bit velika festa
Vidim da svi jedva cekaju |
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
|
Forza theia!!! !!!!!!!!!!!!!! gori vatra !!!!!...mcstro theia, jeli moze jos koja fotka,znas, ako bi moglo manje te garderobe....ljeto nam se vratilo.... VIVA NELSON MANDELAEdited by emilio |
||
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
|
van tematike-Imam tu susjede koji su iz dalmacije,,,,,cesto pricam sa najstarijim clanom te obitelji ,njega zovem Did frane---zeznut igrac,milina ga slusat.zanimljive teme narocito one o zenama,rado bih ga slusao danima......Njegov unuk je nogometni sudija....Maloprije sam ga sreo ,popricao sa njim onako na brzinu upitavsi ga gdje je njegov unuk (sudija),posto mi je decko trebao.......DID mi je samo kratko rekao -OTISA JE ZAPOVIDATI.!!!valjda otisao je suditi....
|
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
MANJE ODJECE?!!?! E, pa sad, ja vama prst, a vi bi cijelo tijelo!
|
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vidim da vam se svida slika i hvala na komplimentima.
|
||
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Theia, svaka cast, super izgledas
Mozes nabacit jos koji slicicu odsprijeda ako ti se da I sad mi je jasno zasto ti je frend rekao da imas guzu bolju od brazilke |
||
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
|
Decki,,,,,Predlazem da nakon ovolikih komplimenata upucenih Thei na racun njene straznjice napravimo peticiju i proglasimo taj njen donji extremitet - SVETINJOM--Ne u religioznom smislu vec u Umjetnickom smislu....Od danas za mene egzistira samo typ straznjice kao kod Theie........Ma kakve brazilke,sambe,karnevali,mambe ronaldinja ,ronalda.......theia is the best??????? viva dolores ibaruri la pasionarija Edited by emilio |
||
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
|
Slika kao slika,ja mislim da se nama nesto drugo svidja....?????? |
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
HAHAHAHA!!!! Joj, lud si š00 na sat. |
||
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
|
Edited by emilio |
||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |