Guza |
Post Reply | Page <1 111213 |
Author | |
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
upala je sposbonsot vlakana da se prilagodi trenazonom procesu i mogucnost bloiranja stvaranja mlijecne kiseline u istim tako da to je od osobe do osobe ali genralno ako si sklon upalama velikim npr,mala upala kada si dobro utreniran znaci dobro odradjen trening. Upala bih bila ipak poželjna, kao što si i sama navela početak je bilo upale... jer je tijelo šokirano... Pazi na izvedbu svake vježbe...pazi na pokret...malo listaj čitaj kako svaki mišić radi u svakom pokretu vježbe...da se možeš koncetrirati na pokret :) Prilagodi kilažu :D ne forsiraj težine do kojih ti dolazi cimanje neko..ili neki cheat već na samom početku vježbe...jer nećeš ga izolirati onako kako bih trebala :) Ne zabrinjavaj se...ali pazi izvedbu vježbe :) |
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je bulgarian squat još uvik primarna za donji dio tijela pa tako utječe i na guzu iako mene to ne zabrinjava ko tebe sigurno
|
|
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
|
zmaj,sa kojom kilažom radiš bulgarian squat?
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sa 2x 31.5
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da ću morati i ja bučicama ...sa šipkom gubim balans :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
TaPe
Viden/a u gymu Joined: 07 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 211 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
* none but ourselves can free our minds *
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(1)
|
slažem se sa zmajem meni je bugarski čučanj isto zakon za guzu slijedeći dan nakon treninga ne toliko ali prođe i to :))
|
|
prasicaa
Cita FAQ Joined: 29 Srpanj 2014 Location: u oblacima:) Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
|
mozete mi rec koje su najbolje vjezbve za guzu, a da ne opterecuju jako koljena? kad radim cucnjeve koljena bole ko sam vrag... hvala :)
|
|
It does not matter how slowly you go so long as you do not stop.
|
|
bejb
Viden/a u gymu Joined: 18 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 303 |
Post Options
Thanks(0)
|
jesi pokušala iskorak? meni je super.
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
za guzu? box čučanj
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
zoeygym227
Cita FAQ Joined: 19 Travanj 2019 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
Curke, moze najbolje vjezbe za guzu i noge. Osim iskoraka i cucnja. Naglasak na podizanju guze, ucvrscivanju nogu. Moram 5 kg izgubiti, li to cu s dijetom. Ajte pls 😄 pisite sve sto znate
|
|
Post Reply | Page <1 111213 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |