Gym ili veslanje |
Post Reply |
Author | |
aleksandar123
Cita FAQ Joined: 20 Travanj 2012 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Kolovoz 2022 at 13:24 |
Pozdrav. Može mala pomoć. Htio bih nabiti mišićnu masu i sad sam u filemi da li da upišem gym pa idem po nekom programu ili da upišem rekreativno veslanje jer vidim da oni imaju gornji dio isto baš ok formu.
Tražim po bespućima interneta rješenje ali sam još zbunjeniji. Edited by aleksandar123 - 20 Kolovoz 2022 at 13:24 |
|
ravnaledja
Cita FAQ Joined: 22 Kolovoz 2022 Location: ZGB Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako želiš nabiti mišićnu masu moraš razmišljati 1. prehrana 2. trening.
Instaliraj MyFitnessPal, odredi ciljanu težinu i broji kalorije. Ne znam koliko si u formi i kondiciji niti koliko godina imaš, ali kreni od malih vježbi, malih ciljeva i stvaranjem navika. Youtube ti je najbolji prijatelj. U teretani izbjegavaj sprave. Za početak bučice, pa šipka. Nauči pravilno izvoditi čučnjeve, mrtvo dizanje i bench. Sve to možeš naučiti s bučicama i youtubom. Kupi rižu, piletinu, povrće, whey, mlijeko, kikiriki maslac i deri. Ja na 174 cm sam imao 63 kg i došao sam u 2.5 mj na 70 kg. Dnevno sam imao oko 5-6 obroka.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |