Gym |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sma navikao split raditi otkaz i to je to.... Sada sam pričao sa kolegom...kako je plača stigla i an red je masa došla.. i predložio mi je push pull low trening.... 3 dana radna 1 dan odmor.... i bez otkaza....uf nadam se da ću se priviknuti...ne nzam kako to još čemo detaljnije.... ali eto...volim otkaz..volim jedan mišić po danu..ali opet....na red bi trebalo doći drugi programi pa ćemo vidjeti... :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zmaj, sigurno je manje komplicirano, da. Dali je efektnije, kako za koga... :) Nije svačiji cilj masa ili koliko željeza može pomaknuti. Dali treba npr u jednoručnom planku natezati sa drugom rukom power band ili cable machine, ili raditi turkish getup? Kako za koga.. Nekom je to besmisleno, a nekom ležati na klupi i raditi benchpress, nekom BB-u horizontalni potisak u stojećem stavu, itd... |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni se bb sve manje i manje svidja, a sve vise pocinjem raditi s girjama, medicinkama, TRX...
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
nemoj da te ne volim više |
|
cookies are for pussies
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma faza avangarde moja, samo još jedna faza
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
cookies are for pussies
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Haha.. prestao sam i s tezinama radit :)
Nije faza.. jednostavno vise ne vidim smisao u klasicnom bb.. sad radim treninge na vrijeme ili odr broj ponavljanja.. npr 30sec snatch pa pauza 15sec pa 30sec swing itd itd itd.. :) Sad mi je mjerilo treninga puls :) Mora u mirovanju past ispod 45. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam danas tako dobar trening nogu odradila da mi se trči okolo i ljubi ljude al nemogu jer me boli gluteus
|
|
cookies are for pussies
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ok, ok Davore, zapisujem datum i čekam novu fazu, zapravo je zanimljivo |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
@Gymka čeka da Davor počne plesat zumbu |
|
Matejko
Cita FAQ Joined: 20 Studeni 2013 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imam pitanje jel valja popiti proteine navecer prije spavanja?
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |