Gymboss |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Studeni 2013 at 23:14 |
FITovci,
koristite li interval timere, kao što je Gymboss, u vašim treninzima?
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
sve generacije, mislim da ih je bilo 6, imam ih bar 10kom, neke vec i poklonio
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast. Koristiš Gymboss u svakom treningu?
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
koristio sam ih za rope workout, i neke metabolicke tj intenzivne intervale. Ali vec dugo ne treniram zbog teže upale gušterace i gadnog iskliznuca pršljena, pa sam ove zadnje novije kupio iz ciste radoznalosti. Preko amazona od gymboss.eu, najbrže su ih dobili, a znaš, kako stariš, strpljenje je sve manje :). No, ja sam van kategorije cudak, imam u svojoj kuci gym da me sram staviti fotku, ljudi bi mislili kako ih zaje... ili se pravim važan :) Uglavnom samo kvarim svaku statistiku u Hrvata, pa se i ne guram u njih :)
|
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam koristio Polar, pa Garmin i sada Nike+ (radi i u kombinaciji s Polarom). Gymboss mi je uvijek bio interesantan no nikad ga nisam imao :/
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |