Hacknut site |
Post Reply ![]() |
Author | ||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 20 Kolovoz 2009 at 09:53 |
|
Ne znam da li ste primjetili, no jucer navecer nam je site bio hackiran.
Imali smo nešto ovakvo na naslovnici http://imgš90.imageshack.us/imgš90/7595/updatefou.png Neki turci su nas haknuli. To je naime za njih poznato, imaju privatne forume gdje se dogovaraju tko je sljedeci. Možda im nisu dobro ispale naše proteinske plocice, pa su se osvetili. ![]() Sve smo sredili i sada sve normalno radi. Nadam se da necemo više imati ovakvih problema. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hahahaha predobro
![]() ![]() ![]() ![]() Još ja jucer gledam koji vrag je s ovom stranicom, reko da nije možda neki virus ![]() A znao sam da nisam trebao napisati da studiram psihologiju...otada je sve krenulo nizbrdo ![]() ![]() ![]() A možda je i zbog kave, ipak mi tu propagiramo zeleni caj jel ![]() ![]() |
||
![]() |
||
carissima ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 03 Sijecanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 63 |
|
I mene je navecer šokiralo,no,moram priznati da im je glazba bila dobra!
![]() |
||
Aut vincere,aut mori!
|
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Postoji i ta mogucnost. ![]()
Neka turska ili? ![]() Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
carissima ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 03 Sijecanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 63 |
|
Ma da,kao za turski hamam!
![]() |
||
Aut vincere,aut mori!
|
||
![]() |
||
niXa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
|
ja sam isto skužil da smo bili haksani to neka udruga dobrovoljnih hakera XD
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |