HardStyle - prijava za natjecanje |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
Sun Chi
Viden/a u gymu Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cestitam na napretku!
|
|
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
|
Crazy06
Cita FAQ Joined: 23 Travanj 2012 Status: Offline Points: 69 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super napredak Samo tako nastavi
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ide to HardStyle, super Malo sam ti sredila slikice da ne moramo stalno rolat gore-dole
I ajde se please samo pokušaj fotkat u istim pozama i uvjetima kako bi najbolje vidjeli razliku |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
HardStyle
Cita FAQ Joined: 09 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala vam ! :D
Gymka sliko bi se ja tako ali nije me imoo ko uslikat pa sam sam:) nisam htjeo da opet kasnim za svima:D |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nema problema Znam da možda niste svi uvijek u mogucnosti slikat se na isti nacin i sve to ... i zapravo to i nije toliki problem za ove slike po tjednima, glavno da zadnje slike, na kraju, budu identicne prvima
Edited by Gym_girl - 16 Svibanj 2012 at 17:12 |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
OSka
Viden/a u gymu Joined: 07 Sijecanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 124 |
Post Options
Thanks(0)
|
O Ivane, supatnice moj!
Super napredak. Cestitam! |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
A ne bi stavio mjere nogu, kontam da je tu bilo najvecih promjena
Takodjer se smiješ pohvaliti sa porastom radnih kilaža, to je nevjerojatno koliko se decko podcjenjuje a zapravo može puno više cim dodje šef Napredak postoji i još puno žestokih treninga i odricanja i ostvarit cemo što smo zacrtali! |
|
HardStyle
Post Options
Thanks(0)
|
Ma joj šefe zaboravio sam prvi put mjerit pa onda sad ni nisam al evo sad cu pa nek stoji:D
I da zaboravih da su radne kilaze drasticno porasle cim sam sa šefom odradio trening.. Cucanj sa 65kg na 80kg Mrtvo dizanje sa 65kg na 90kg ( 3 serije po 3 ponavljanja uspio ) :D |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jako lijepo!
Nema toga što deadlift nece riješit! |
|
LiveStrong
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo je osvrt na Hardstyle-a. Zaista. Osvrt.
Šta rec a da vec nisam napisao prije. S obzirom na njegove godine decko je zaista predan treningu i radi ono što mu se kaže i komunikacija s njim je vrlo ugodna i zaista imam osjecaj da ono što mu kažem dopire kod njega. Kao i kod OSke, i sa Hardstyleom odradim trening i mogu reci da je napredak više nego ocit i to je ono zbog cega sam forsao da se na ovom natjecanju spoje treneri i kandidati iz istih mjesta - bolji nadzor i face to face odnos. Kod Hardstyle-a više stavljamo naglasak na dobivanju mišicne mase i opcenito ojacanju jer ima jako dobru podlogu za to. |
|
HardStyle
Post Options
Thanks(0)
|
Evo osvrt na jos jedan tjedan.. A nije se nista posebno izdogadalo jedino sto me skola unisti u pojam pogotovo sad kraj a trea ispravit ocjene da se prode:/ ali ajde uvijek uspijem odrzat trening zaboravim na sve to i treniram...
Jedino se vidi pomak na kilazama tj ne bas na kilazama nego na broj ponavljanja.. Bench 80 kg Cucanj 85 kg Mrtvo 95kg Eto to bi bilo to za ovaj tjedan! POZ:D |
|
jeulz
Viden/a u gymu Joined: 05 Travanj 2012 Location: Croatia Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
odlican bench, deadlift malo digni još :D
|
|
HardStyle
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Jeuzl :D ma bi bi ali nemam ni gurtne ,ni magnezija šipka mi vec sada klizi iz ruku :S
|
|
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
najbolje skokni do polleo sporta, tamo imaju kocke magnezija za kupit, mislim da je 25kn i trajat ce ti mjesecima Inace lijep napredak, svidja mi se kako to ide |
|
Rahxephon
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vidjevši ovaj post: motivacija galore svaka cast!
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
E, to je ono što meni sa Tinom fali. Drukcije je totalno...ako ništa drugo, bar nekako na svoje oci vidiš taj napredak (ili nazadak :)) jer ovako preko slika to nije to...stani malo drukcije, promijeni kut i vec je drukcija prica. Al dobro, dajemo sve od sebe pa šta bude |
|
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |