hej =) .. kako ucvrstiti trbuh? |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa to nije ništa novo, zna se da je tako i nitko tebe za to ne osporava vec govorimo o tome kako je teško rješit višak kože samo prehranom i vježbanjem. |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma ucinilo mi se da se ne razumjemo svi i da, slažem, teško je, zato treba paziti kako se mršavi ponajviše |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
..a ja procitala - kad sam rodila - ispricavam se na zaljepljenom linku o mršavljenju nakon trudnoce Ma ja bi tu prije rekla da je stvar u malom višku masnih naslaga na trbuhu, a i sama je rekla da se sva opustila. Nema veze što nema viška kg, možda je jednostavno rijec o slabim mišicima pa bi i dobar trening u kombinaciji s prehranom bio dovoljan...teško je ovako rec bez da vidimo... Edited by Gym_girl |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |