Hej |
Post Reply |
Author | ||
Tica
Cita FAQ Joined: 23 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 82 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Lipanj 2010 at 20:05 |
|
Evo napokon sam se i ja odlucila ulogirati i javiti.
Kod mene se dogodio veliki bum u glavi i odlucno vježbam i mršavim..za sada to ide malim koracima..ali nema odustajanja.. kada sam na face-u slucajno naišla na link na ovaj forum jednostavno sam se oduševila.. pa to je ono što sam tražila..do sada sam mislila da sam sama u svojoj borbi..ali vidim da se ovdje mnogi bore i to mi se cini predobro.. pratim ovaj forum neko vrijeme..pogotovo onaj dio o ljudima koji su u 90 dana napravili cuda od sebe..i to mi je dalo još jedan dodatan motiv.. evo za sada kratko o meni..imam ja još puno za procitati ovdje..vidjela sam onaj dio za nove forumaše..pa necu onda gnjaviti sa puno pitanja.. jurim sada na pilates.. DRAGO MI JE šTO POSTOJITE!!! |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
welcome... i samo ti pitaj šta ti nije jasno... ;))
|
||
Tica
Cita FAQ Joined: 23 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 82 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala..naravno da cu pitati..samo sam streberica pa volim prvo sve procitati.. :)
|
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
takvi uvik govore da nista nisu naucili pa dobiju 5 |
||
mrtav hladan
|
||
Tica
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehehe..nije istina..ja priznam kad ucim..pa ako dobijem 5 super za mene..
u ovome svi pobjedujemo..samo ako se borimo :) |
||
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehe, ova ti je dobra ali nisu takvi svi samo se znaju zalomiti pojedinci |
||
Tica
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo moje prvo pitanje :) kako uspjevate pratiti sve teme i zanimljivosti ovdje.. forum je predobar i pun informacija.. ja ga pratim neko vrijeme..ali stalno mislim da mi je nesto promaklo.. |
||
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tica dobro dosla u club hehe, citaj,pitaj i uzivaj
|
||
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
||
Tica
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala ti Borg!!
Nadam se da ce te me asimilirati u vaše društvo |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |