Hello everyššš;ne! |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
buci-buci1
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako nisam vec pohvalila Anitu - evo da to uradim. Ljudi su cudni strojevi - nekad mi se cini da sto imam vise obaveza - vise stignem obaviti, a sto ih je manje - onda je:neka, kasnije cu, sutra cu... Tako dasobno bolje funkcioniram kad sam pod ''pressingom'' nego kad je sve meni na volju.
Marie, glavu gore i kreni u osvajanje trona, kreni u ostvarenje svojih želja. |
|
nema neću, nema ne mogu, nema ne da mi se!
|
|
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala svima.
Marie evo ti još jedan poticaj kad sam bila trudna imala sam 97kg, sada imam oko 70... Puno sam sretnija od kad vježbam i kosa mi je pocela bolje rasti.... |
|
hm
|
|
marie_2
Viden/a u gymu Joined: 17 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
uuuuu, super! fakati se divim... kako dugo vec vježbaš?
a moram priznat da sam i ja nekak sretnija i zadovoljnija otkad sam pocela vježbati. stalno mi je umu cilj kojeg moram doseci tak da mi ide nekak; polako, ali sigurno. |
|
When all else fails, persistence prevails. =)
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |