Hello! :P |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
breskvica21
Cita FAQ Joined: 25 Studeni 2014 Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slažem se, za vježbanje ću nekako naći vremena :P
Ovaj tjedan još idem u teretanu i izvježbati se za ona sljedeća dva tjedna koja neću ići haha :P |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa da...ali nemoj sjediti doma kod kuće hahaha ... kreći se dosta po vani...zima dolazi prekrasna je ubundaj se i zujaj negdje :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
dena75
Viden/a u gymu Joined: 10 Studeni 2014 Location: ANTARTICA Status: Offline Points: 332 |
Post Options
Thanks(0)
|
lega oće bit sniga ovu zimu?
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kak je krenulo ne znam ni sam :P
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
breskvica21
Post Options
Thanks(0)
|
Nee, nema sjedenja haha. Što više kretanja to bolje :P.
A joj nadam se da će biti snijega, budi pozitivan! haha |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Ne volim ga čistiti XD
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
breskvica21
Post Options
Thanks(0)
|
Haha to je umjesto treninga, prednost je svjež zrak haha :P
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
pa može biti ali moje levatske sposobnosti kod čišćenja ne priliči baš treningu više ozlijedi... ja se volim grudati haha..ali kad kod mene nitko neće :P
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ej, kada uspes da nabacis masu a da izbegnes te volane na stomaku, javi mi kako si uspela i sta si jela Jer sam ja nabacila dosta mase ali meni svaki gram vise neizbezno ide oko stomaka...Sad je momenat da se to stese
|
|
breskvica21
Post Options
Thanks(0)
|
Haha grudanje uvijek dobro dođe za malo zimskih aktivnosti, i ja tražim žrtve haha :P.
Hoću svakako, prvo da se uspijem nagovorit jesti haha. Nadam se da neće i meni sve past nizbrdo :/ |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Mene nemoš promašit XD
Samo počni jest nema nagovora!!! MUŠKI vole punije cure hehehe ma joj vas dvije..poznate su mi te priče "debela sam" .... cura mi podigne majicu ispadne mi jezik ima trbušnjake kake nisam u životu vidio XD hehehhe
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
breskvica21
Post Options
Thanks(0)
|
Haha veliki mett :P
Krenulo je polako, s vremenom dodavati količinu, i nadam se za mj dana barem 60kg haha. Haha čovjek nikad nije zadovoljan sam s sobom :/ |
|
dena75
Viden/a u gymu Joined: 10 Studeni 2014 Location: ANTARTICA Status: Offline Points: 332 |
Post Options
Thanks(0)
|
Morry ako smo na definiciji ili nikada nismo uzeli uteg u ruke a želiš masu onda se UH unose postepeno (tjedno)i to traje 2-3 miseca znači da tijelo lagano pripremamo na šokove. Ako smo na definiciji ili nikad nismo uzeli uteg i želimo masu i ako naglo navalimo na UH e onda pupamo, bujamo širimo se i volani su tu...
Edited by dena75 - 28 Studeni 2014 at 10:56 |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo breskvice :)
Istina je što kažeš..čovjek nije nikada zadovoljan sam sa sobom...rijetki su ti koga možeš pitati da je sve uredu :) njima se i ja osobno divim :D Zato treba biti zahvalan na malim stvarima :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
breskvica21
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala
Da, uživati u svakom trenu. Uskoro i na snijegu haha. Dali tuna iz konzerve može u jelovnik ili baš mora neka ribica bez konzerve haha |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Evo danas zahladnilo...uh ...danas bih trebao i šetnju odraditi :D pa razmišljam kako da se ubundam XD
Da da..malo ju samo iscjedi i to ti je super :)) Ne moraš...zašto bih..ribe ti imaju masnoće i protoše ono što ti jako treba :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |