Hello svima! :) |
Post Reply |
Author | |
geisha
Cita FAQ Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Prosinac 2012 at 21:53 |
Evo i mene,jedne brand new Fit-ovke. :)
Unatoc deficitu vremena,(a ponekad i volje) uvijek nadjem malo vremena za rekreaciju,no ove godine odlucih se malo ozbiljnije posvetiti svome tijelu,a samim time i duhu.Trcanje,ergometar,biciklizam,badminton,bucice,planinarenje i hodanje bili su mi glavne aktivnosti sve dok igrom slucaja nisam upoznala jednu malu crnu kuglu s ruckom,njeno velicanstvo kettlebell.Shvatila sam da je to nacin treniranja koji tražim.Premda nikad nisam radila s utezima i starta sa nekoliko osnovnih vježbi vec nakon par mjeseci primijetih promjene na tijelu,pocevši od samog držanja,tonusa mišica,stabilnosti pa nadalje. No,kako živim u okolini u kojoj je girevoy još uvijek špansko selo i opcenito kult tjelesne aktivnosti poprilicno zanemaren prisiljena sam vježbati sama i kod kuce.Voljela bih prisustvovati seminaru kettlebell treniranja pa bi info o istom na podrucju Zagreba jako dobro došao. :) Do tada citam fitness.com i koristim savjete etabliranih instruktora. Tražeci informacije o pravilnoj izvedbi svojih vježbica nabasah i na ovaj site.Mnoštvo korisnih informacija,zanimljivih tema i savjeta nadjem,a dodjem i po extra large porciju motivacije i zaraznog entuzijazma clanova Mogu se samo nadati da cu i sama doprinijeti tom duhu. |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav,
Korisnik pod nickom Snaga.hr na forumu ti drzi s vremena na vrijeme KB seminare u Zg, pa se javi njemu na PM oko info. Mozda imaju i probni trening gratis pa vidi s njima. |
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imas na mom sajtu treninge sa girjama pa baci look. Pozz
|
|
geisha
Post Options
Thanks(0)
|
@ThePhoenix ~ Je,Snaga.hr su održali radionicu rada kettlebellima negdje u jesen što mi je promaklo.Nadam se da ce biti još toga uskoro.
@extremefit ~ Hocem,svakako! Hvala obojici |
|
geisha
Post Options
Thanks(0)
|
Vidim da radite kao osobni treneri...možda je to ono šta trebam,ali u nekom nazovi "prilagodjenom" programu koji bi se odnosio na rad vikendom.Postoji li mogucnost za tako nešto možda?
Jer radim ja onako kako vidim na video klipovima i povodim se za savjetima,ali nije isto kao kad ti netko na licu mjesta pokaže šta i kako,te ispravi ako nešto ne radiš kak' treba... I naravno,sad vidim da je bila edukacija KB prije par dana...kasno ...merde! |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
A vjerujem da ce opet biti seminara, koliko sam vidio na postu prije https://www.fitness.com.hr/forum/besplatna-kettlebell-radionica-220_topic5018.html imaju besplatan prvi trening pa ti dodje na isto
Kaj se tice ovog drugog svakako je moguc rad vikendom, slobodno se javi na PM ili na kontakt s moje web stranice oko detalja. Samo napomena da ukoliko te iskljucivo zanima kettlebell tu nisam školovan i nije mi rad s njim primarno podrucje interesa pa se nebi upuštao u edukaciju rada s istim,to radje prepuštam deckima koji se bave iskljucivo time, za sve ostalo nema problema Edited by The Phoenix - 29 Prosinac 2012 at 21:43 |
|
geisha
Post Options
Thanks(0)
|
Da,to mi je prioritet....jer s njima mogu mlatit kod kuce...ehhh,kad mi je kuca bogu iza tregera
Nema veze,bum vec nekaj smislila.Hvala puno puno |
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je puno drazi ,s vise mogucnosti i daleko jeftiniji rekvizit par promjenjivih bucica za doma, no svako ima ono sto voli. A od kud si inace?
|
|
geisha
Post Options
Thanks(0)
|
Bucice sam malo radila,davnih dana.....ok su mi,ali girjanje ukljucuje kompletan tretman,ukljucujuci i stabilizatore što sa ostalim nacinima baš i nije slucaj.A i nekako su mi vidljivo efikasnije.
Ogulin sam inace |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
geisha
Ja sam ti jedan pocetnik ovdje , ali mogu reci sve najbolje o girjama. Cijelokupno tijelo mi je izdržljivije , lakše mogu raditi neke stvari i donji dio ledja mi je bolji nego prije ( imam problem sa ledjima ) .
|
|
geisha
Post Options
Thanks(0)
|
Hej,Zvonimir Brle!Nice to meet ya
S kojom težinom i koliko dugo radiš?Kakav problem s ledjima imaš? |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prvo sam kupio od 16 kg , sad imam od 20 i 24 i mislim si kupiti još jednu od 24.
Ma imam spušteno stopalo pa mi se kralježnica izdeformirala
|
|
geisha
Post Options
Thanks(0)
|
Supac da ti girjanje pomaže...i mislim da,u slucaju platfusa treba pažnju usmjeriti na kukove.
Jel radiš sam ili imaš profesionalnu pomoc? |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |