Hello |
Post Reply |
Author | |
Mima
Viden/a u gymu Joined: 16 Travanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Travanj 2009 at 18:00 |
Bokic svima!
Ja sam Mirela iz Križevaca,pred rastavom sam,imam dvogodišnju djevojcicu i ona mi je najvažnija na svijetu. Na promjenu životnog stila stjerala me sila koja me povukla u ponor. Moja želja za dokazivanjem me tamo odvela,prvo sam bila visoko,pa prenisko ali zahvaljujuci tome sad idem na sredinu,jer ne želim biti nigdje drugdje nego na sredini Život je prava škola,a mi smo sami sebi roditelji. Mogu samo reci da sam zahvaljujuci svemu što se dogodilo u mom životu postala kvalitetnija osoba i to želim prenjeti na svoju djevojcicu pred kojom je cijeli život,a ja kao roditelj želim da joj se ne događa ono što se meni dogodilo. Uživam u vježbanju,prirodi,ovom suncu koje je došlo Imam 23 godine. Život je tek poceo. Nadam se da cu ovdje pronaci zanimljive osobe od kojih cu nauciti nešto novo i steci nova prijateljstva. U ZDRAVOM TIJELU,ZDRAV DUH S BOGOM |
|
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav Mima! Žao mi je zbog razvoda
|
|
Mima
Viden/a u gymu Joined: 16 Travanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni nije žao. Ostali smo prijatelji i dibro se slažemo oko Lanice a drugo smo stavili na stranu. Jednostavno nije išlo. |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej Mima,
dobrodošla! Nadam se da ceš se ugodno osjecati na forumu i web stranici. Slobodno pitaš što god te zanima. Ugodno postanje. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Mima
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala za dobrodošlicu.
Baš ste srdacni Evo vec vidim kod Zokija Recepte A jel ima netko neko riješenje za odbacivanje cigareta a da se ne udebljam? kad više pušim,manje jedem a kad manje pušim,više jedem Stvarno bi htjela tu lošu naviku odbaciti. Sad sam na pokušaju da svaki dan jednu smanjim i tako postupno izbacim cigarete. Puno pozdrava i pusica |
|
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni su žvake pomogle
|
|
Mima
Post Options
Thanks(0)
|
Probat cu i to.
|
|
Chivas
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2009 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
heh da da stvara i kauguma(žvakaca) ovisnost,ali ona bar ne steti
dok sam budan,ako ne jedem onda 90% vremena mi je kauguma u ustima(najcesce orbit white) |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |