Hello |
Post Reply |
Author | |
alemaa
Cita FAQ Joined: 18 Lipanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Lipanj 2010 at 15:35 |
Evo i mene...portal dugo pratim...i cesto sam se mislila uclaniti na forum ali me bilo stid.. Da stid..jer znam da bih vam se javila s svojim problemom a to je prevelika zelja za gubitkom kg..koja uvijek rezultira odustajanjem...
Ali here Im ..on the road again:).. ali ovaj put ne odustajem...Nadam se da cete mi vi biti velika podrska u mojoj borbi do cilja...Btw.forum je mrakk... |
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome, ovaj put ne odustaj! citaj FAQ i tu pitaj što te zanima (ovo je samo tvoja tema ), reci nam malo više o stanju, ciljevima, prehrani i treningu, a mi cemo ti pokušati pomoci!
|
|
Strong is the new skinny.
|
|
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro dosla nam alemaa, vazno je da si odlucila i nemoj odustajat bez obzira na bilo sta... Sam sam prosao trnovit put do uspjeha, pa ukoliko ti treba savjeta, slobodno zovi I samo naprijed, vjeruj mi, mozes ti to |
|
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
|
alemaa
Cita FAQ Joined: 18 Lipanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
Chaxy, BorG veliko hvala na ovakim rijecima...
Sto se tice mene, i mom stanju...odakle da krenem, ma najbolje od pocetka Cilj je -š5kg do 20kg, prehrana je uzasno neredovna..a to je sve opet zbog posla koji radim, radno vrijeme š0-ššh, vecina vremena je u zatvorenom prostoru i za kompom. Inace sam uvijek bila sklona ka visku kg, ali i kada sam bila u srednjoj skoli uvijek sam pazila sto jedem, i redovno trcala, pila puno vode i to je bilo ok..i onim kriznim-LUDIM pubertetskim godinama je cak bilo tragova bulimije i anorexie al to je zavresna prica. Kuci imam sobno biciklo, i par spravica kao sto je Leg Magic i sl. bruku tzv. cudotvorinih krema za mrsavljenje, smanjivanje cm, ali nista...samo bacanje para. Tako da mi i sada ostaje sto se tice treninga jedina opcija vjezbanje doma, trcanje, i biciklo..sto je od toga najbolje ne znam...recite mi vi.. BorG..ponudio si se..sto bi rekli Nadrealisti,zaiskali ste eto vam ga...mislim da imam puno pitanja za tebe..kako sta, koliko.. Edited by alemaa |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
alemaa
Na pocetku ostavi se prvog izgovora za neredovitu prehranu - posla U zatvorenom si prostoru, za kompom i mislim da možeš pronaci par rupica za normalne obroke, ne? :) Trcanje (iako je bolje brzo hodanje zasad), bicikla, hodanje...sve je dobro, just move! :) Moraš se prvo dogovorit sama sa sobom. Kažeš da imaš preveliku želju za mršavljenjem...a onda kažeš da odustaneš brzo - je li to uistinu onda prevelika želja? Posloži prioritete! Na pocetku, bilo bi dobro vidjet sadašnji jelovnik, može? Edited by Gym_girl |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
alemaa
Post Options
Thanks(0)
|
Kupila sam zobene pahuljice...i njih cu sada mjesto onih crnih kifli...eh sad mi preostaje rucak...sta ??
|
|
I belive in fairies..I do, i do, i do..
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
welcome Almaaa..... bitno je da si se pokrenula...sad se dogovori sa sobom...postavi si kratkorocnije ciljeve ...nikad nije dobro staviti tako dugorocan cilj...lakše je korak po korak...jer te više motivira.... sad ja ti malo pametujem..ali prošla sam taj put....tako da...uci na greškama..jer ja nisam
A što se rucka tice..cemo u tvojoj temi... ovo ovjde je ipak predstavljanje |
|
alemaa
Post Options
Thanks(0)
|
Dalila draga..ne pametujes...hvala ti za svaku ovu rijec..fakat znaci...kratkorocniji cilj...reci sve sto mislis da bi ti kako bi..jer ti si sve prosla i znas kako to ide...
Moja tema...sorry gdje je? Nova sam..pa se jos uvijek malo snalazim...ljUACC |
|
I belive in fairies..I do, i do, i do..
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Otvori...ili u dijete ili prehrana? Pa ono u cemu želiš savjete si postaviš temu....i onda ti tamo možemo davati savjete ili "ispravljati" di griješiš.... Jer tako ce ti biti puno lakše pratiti nego da svagdje pitaš nešto... I procitaj si FAQ, tu ceš vec puno informacija koje te zanimaju dobiti.....
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |