hello |
Post Reply |
Author | |
Frenki
Cita FAQ Joined: 01 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Sijecanj 2011 at 08:58 |
Imam 4š god... Radim kao konzultant i živim u zapadnom dijelu Zg. prestao pušiti prije š5 mjeseci i udebljao se prilicni unatoc vježbanju.. Imace imam 20+ god. staža (sa vecim ili manjim pauzama) u teretani. U zadnjih god dana intenzivnije i po prvi puta crobno vježbam :-) Visina š86 težina š27 :-) Sređujem prehranu po malo i sada odlucio maksimalno stegnuti remen sljedeca 54 dana do mog rođendana...:-)
|
|
buci-buci1
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro nam došao! Ovdje ces naci puno dobrih savjeta kako skinuti kg i pametno vjezbati.
A što poslije ta 54 dana? |
|
nema neću, nema ne mogu, nema ne da mi se!
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao Frenki! Sretno u ostvarivanju svojih
ciljeva |
|
Frenki
Cita FAQ Joined: 01 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na dobrodoslici iako se osjecam kao dio foruma jer ga povremeno pratim vec dulje vrijeme..:-)
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao!
Ako imaš ikakvih pitanja, samo postavi! |
|
LiveStrong
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |