Hello! |
Post Reply |
Author | |
cupcake22
Cita FAQ Joined: 25 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Veljaca 2013 at 16:53 |
Book svima, ja sam još jedna nova... dosta dugo pratim sve na stranici pa sam se odlucila registrirati. Inace imam 21 godinu, visoka sam 169cm i imam 83kg :( užas... naravno htjela bi smršaviti... samo ne znam odakle bi krenula... prije godinu dana imala sam 10 kg više onda sam vježbala, svašta nešto ( uglavnom neki aerobik, ali sam par puta bila u teretani) jela sam manje, hmm ali sad sve to više tako ne funkcionira kao da se "zamrzlo", doduše prestala sam sa svim bila i sad kao da mi se cijeli organizam nece pkrenuti :( inace najveci problem mi je podrucje trbuha :/
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla!
Evo procitaj gordanov post na ovoj temi: |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
cupcake22
Post Options
Thanks(0)
|
hvala... mislim da je najbitnije pocet... iako mi je prehrana nekako najveci problem :/ ali malo sam pogledala po forumu pa sam si mislila nešto tako složiti :)
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kad si složiš napiši ovdje..pa cemo vidjeti jel ok ili nešto treba mijenjati
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
cupcake22
Post Options
Thanks(0)
|
pretpostavljam da bih trebala krenuti sa brojanjem kalorija i vaganjem hrane?
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
a možeš odokativno al ovako je sigurnije mogla bi za pocetak samo ubaciti zdrave namirnice i izbaciti sav junk i gluposti. Kad to uspiješ jedno mjesec dana onda pocni brojat
|
|
cupcake22
Post Options
Thanks(0)
|
onda cu tako za pocetak... samo za dorucak što da jedem? zobene?
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
zobene s mlijekom, omlete ili raženi s piletino, to su moja tri top izbora..malo pogledaj ovdje šta sve jedu forumasi, mozda ti pomogne :https://www.fitness.com.hr/forum/moj-dnevni-tjedni-jelovnik_topic1632_page231.html
pozz i sretno! |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome!
Slušaj naše FITovke i puno ceš napredovati! Edited by Zoki - 01 Ožujak 2013 at 13:57 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla
Za dorucak osim zobenih ja volim kombinirat svježi sir s vocem... Kreni polako, javlja kako napreduje, a mi smo podrška. Sretno |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |