helloooouuuu |
Post Reply |
Author | |
Lucefoxy
Cita FAQ Joined: 29 Studeni 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Studeni 2011 at 20:53 |
Hi svima..Ja nova odi,ocito
Pa da pocnen...Cijeli zivot san bila "mali" krupnija tj.na š63 cm san imala 67 kila.i onda negdi u 2.razredu srednje san odlucila da je dosta i pocela se zdravo hranit i vjezbat uzasno puno.i nakon 7 miseci san pala na 48-49 kg...no kako je to brzo gubljenje kila i manicno vjezbanje uzrokovalo zdrastvene probleme,morala sam prestati.sta je bilo uzas tesko jer san u meduvremenu razvila poremecaj u prehrani,kako mi je receno...ortoreksiju...jer mi je bilo odbojno sve sto nije spadalo u moju viziju "zdravog" i time san se ogranicila na mali broj namirnica nakon nekog vrimena i uzasno puno truda unormalila mi se prehrana iako ni dan danas uvik biran zdravije stvari...sad vec nesvjesno,valjda ugl,kako bi vise naucila o hrani i kako mi se to nebi ponovio odlucila sam upisati nutricionizam u zg-u iii dosla u dom.i sad se tu pojavio problem...prije dolaska u zg imala sam 53 kile,a nakon dolaska iman 60 kg ja to pripisujem nikakvom vjezbanju(manjak love i slobodnog vrimena) i prelosoj hrani u menzi...mislin nije losa toliko okusom,iako sta vise vrime prolazi to mi je ogavnija,nego je izbor hrane los.uglavnom hrana koja ima visok GI ili hrana koja je tretirana u ulju...cak ni povrce nije neko normalno e sad...trebali bi mi savjeti kako poboljsati prehranu(jesam na nutricionizmu ali sam š.godina tako da jos uvik neznan dovoljno) i uvesti neku tjelovjezbu bez nekog velikog trosenja love hvala unaprid |
|
Sara89
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla :)
Mogu ti dati savjet za vježbanje uz malo trošenja love: po domovima postoji crobik za stotinjak kn mjesecno. Ako voliš borilacke vještine (tckwondo, tajlandski boks, brazilski jiu jitsu, itd.) pogledaj SUBOS (90 kn mjesecno). Ako si na Savi možeš trcati na nasipu, ali za to možda radije pricekaj proljece Ili downloadaj neki program vježbanja tipa Brazil Butt Lift, Insanity ili sl. Skineš s neta za 0 kn i skakuceš po sobi u domu kad nema cimerice :) što ceš odabrati ovisi o tebi. Nekim ljudima više odgovara vježbanje u društvu, ali ako ti je raspored koma onda je zgodno vježbati doma.
|
|
Život pocinje svakoga dana.
|
|
Lucefoxy
Cita FAQ Joined: 29 Studeni 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala puno :D
upisat cu se na taj crobik pa cemo pomalo skidat nakupljeno zimsko salo :) ali veci mi je problem prehrana jer mi se ne cini da studenti,koji nisu u stanu,nemaju opciju zdravog hranjenja... a kako sam na savi tako je sva ta hrana "dizajnirana" za kifovce kojima triba brz i kalorican obrok...neznan kako da si organiziram to sve.da jeden ugljihojidrate ujurto a proteine popodne?neznam :/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |