helo! |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
airin
Viden/a u gymu Joined: 07 Listopad 2013 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala!
samo mi je neobicno ovo sa korištenjem proteina, to je baš neophodno? |
||
airin
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dali si razmišljala da nosiš hranu na faks? :) Ne? Vjerovatno .... pocni nositi...pocni se kretati...nekim aktivnostima hodaj..prošeci za pocetak...kreci se ..probaj neke aktivnosti ubaciti da tijelo malo razbudiš nakon silnog sjedenja doma :)
možeš li mi predložiti na koji nacin i što nositi, jer ja skoro 8 sati znam biti na faksu |
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Što ima biti ne obicno...dali znaš što je protein i zašto je iznimno važan makronutrijent našem tijelu?
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa znaci prpremiš si hranu dan ranije ili prije faksa..spremiš ih u neke posudice za ponjeti ... tako ja radim kada idem negdje :)
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
airin
Post Options
Thanks(0)
|
|
mislim znam ja što su proteini, i znam da ih ima u nekim namirnicama, ali me zanima da li se treba uzimati tako dodatno?
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uzimaš onoliko koliko je potrebno tijelu...ne razumijem kako misliš dodatno...misliš na whey? Protein u prahu? Ako na to misliš ne ne moraš...sve dobiješ iz hrane :)
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
airin
Post Options
Thanks(0)
|
|
da mislila sam na to whey
|
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nije neophodno kupit protein. Meso, riba, jaja..sve su to proteini.. evo, npr. moj paketic za posao pecena pileca prsa, kelj pupcar 10ak keljica, jecmena kasa i sve preliceno sa zlicom maslinovog ulja- to mi je rucak, a meduobrok 1 posudica zrnatog sira u koju dodam 10 ak badema i pojedem jednu jabuku ili neku vocku drugu uz to |
||
cookies are for pussies
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne ne..to ti je dodatak prehrani..znaci ako bubam u nekom obroku nemaš proteina...možeš ga nadomjestiti njime....
To je protein koji se brzo apsorbira .... tako da nakon treninga ti je super popiti ga ujutro....ali možeš ga koristiti kad god ti fali proteina...ali nije potreban ako ga papaš dovoljno :)
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo jedna poticanja http://www.youtube.com/watch?v=-uquJt8lCQY
|
||
cookies are for pussies
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hahaha, jedna prije Hitta?
Edited by mettasttaza - 07 Listopad 2013 at 15:51 |
||
Rodjen si s potencijalom
||
airin
Post Options
Thanks(0)
|
|
pokuati cu jer ja sam do sada na faks od kuci znala nositi sam voce i vodu
|
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma ne za mene, za nju ja sam svoje odradila jutros |
||
cookies are for pussies
|
||
airin
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehehe... hvala na poticaju
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo ja upravo idem.... Moli se za mene novi program...treba uskladiti težine
Evo planira voce i vodu nositi ... reci joj što se treba klopati 8 sati na faksu... idem
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
airin
Post Options
Thanks(0)
|
|
slušam
|
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |