New Posts New Posts RSS Feed - helou
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

helou

Post Reply Post Reply
Author
soksok View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soksok Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: helou
    Posted: 21 Srpanj 2010 at 16:24
  helou

fimejl, 29, zagreb
 gravitacija i nekretanje su napravili svoje, iako nemam viška kilograma puna sam
 žlundre ...bljak
..ne bavim se sportom ni rekreativno ...jedem sve...
..ono zbog cega sam ovdje - želja za promjenom, jer ak ovak nastavim izgledat cu ko svoja mama a to si ne želim...
..mislim da imam potencijala, odlucna sam kad želim samo trebam nekog da me pravilno usmjeri jer nemam blage veze o fitnessu  ..

p.s. kad ce opet ono fitness natjecanje? (one preobrazbe su me se fakat dojmile )

evo, detz it, ak vas još kaj zanima tu sam...
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Srpanj 2010 at 18:40
Dobrodosla nam!
Samo kreni s vjezbanjem i opcenito takvim stilom zivota i rezultati nece izostati!
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
soksok View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soksok Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Srpanj 2010 at 12:28
  zaboravih napisat da bih voljela cim prije krenut u neku teretanu, ali kak zapocet kad nemam blage veze?...imam neke kriticne zone na kojima bih htjela poraditi
trebam li uzet savjete nekog trenera u teretani (do natjecanja) ili da se strpim do 9. mj?

Edited by soksok
Back to Top
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Avatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Srpanj 2010 at 14:32
Slobodno pitaj trenera u teretani oko zagrijavanja i vježbanja a usput imaš FAQ u vezi prehrane pa si tamo pogledaj u vezi namirnica koje bi trebala unositi.
Ubaci kardio, odi navecer oko 8h na trcanje (45min lagani tempo)ili jutarnju šetnju natašte (možeš popiti crnu kavu bez šecera ili zeleni caj koristit ce ti kao fat burneri).

Toliko od mene soksok, sretno...   
Usput dobro nam došla
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.