Help me |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa upravo jer nema kontrole, a to je opet šta? psiha Pogledaj slucajeve koji su preživjeli konc logore, izgladnjivani, premlacivani, slomljenih tijela a ipak prežive, zahvaljujuci cemu? Ili ljudi koji umru nakon što im partner premine, zbog cega? Znam da je gruba usporedba ali eto...moram branit psihu |
|||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
još najbolje da ne braniš to je psiha ali kad je covjek svjestan određenog problema onda može i nekako nac nacin da to promijeni - mislim da je na to Illy mislio, bar sam ja to tako shvatila......Illy? |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jel ja to opet moram ponovit da psihu treba trenirat isto ka i tilo! |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Oh bože, kako neki ljudi fulaju smisao
Mislio sam da je oboje jednako važno |
|||
luly
Viden/a u gymu Joined: 14 Listopad 2009 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
wiii koje glupo pitanje hi hi, svi smo mi svjesni da je psiha jako mocna, da vrijedi bit samo svjestan mocnosti psihe, svi bi bili perfektni u svakom pogledu ;)...prva stavka je da je budeš svjestan a gdje je ostalih 738494 stavki koje dovode do promjena :) džaba ti je nekad, džaba...
normalno da nije psiha najbitnija, ali nekad toliko zna bit mocna, da možeš jesti smece i smršaviti a nekad se možeš hranit sjemenkama i vježbat 6 sati na dan a ne smršavit...mislim da kužite poantu.. ;) postajemo ono što mislimo.. a to što sam ja svjesna moci psihe, ne govori da je imam..dapace labilna ko ljuljacka za ljuljanje... ;) preintimne su teme to za razgovarat ovako javno ;) |
|||
luly
Viden/a u gymu Joined: 14 Listopad 2009 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
i kad si ti svjestan svojih problema to je super...ali kad ih imaš puno,a debljina je jedna sitnica u svemu tome..teško joj je stat u kraj jer nije među najbitnijima...
mislim da uspješnost u mršavljenu ovisi o cistoci uma...ljudi koji su na miru sami sa sobom su sigurno uspješniji u mršavljenju, u biti obicno nemaju problema s debljinom... |
|||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
istina ljudi cesto neku drugu emociju zamijene za glad, kao npr nervoza, usamljenost, tuga, dosada.... i onda to uđe u naviku..želudac se navikne i gotovo... stuck 4 life osim ako nemaju dovoljno volje za prepoznati problem i dovoljno jaku psihu da riješe problem Edited by Skviki |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
luly, nije ovdje rijec da li je ko svjestan il ne same moci psihe - mislim da smo toga svi svjesni. I nije stvar u tome da li bi bili prefektni ili ne jer to ni ne možemo bit, to i je fora :) Nego u tome da ne dopustimo da nas život klati nego da zauzdamo nekako tu psihu i isplivamo iz svake krize i krizice što jaci i bolji. Svi imamo problema. Neki manje, neki vece. I svi imamo nacine kako te probleme i emocije utapamo i skrivamo. Ja sam nekad bila teška emocionalna izjelica - zbog jedne krize sam prije š0-ak god. nakupila više od š0 kg u relativno kratko vrijeme jer sam mela sve pred sobom ....dok nisam svoj ispušni ventil našla u treningu. Netko drugi ce nac u necem drugom. Koliko god bili teški problemi, zanemarujuci sebe i svoje tijelo na takav nacin ( ne govorim sad o izgledu, govorim o zdravlju) vodimo sebe u još vece probleme. A o cemu između ostalog ovisi cistoca uma? O cistoci tijela.....i tako u krug |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Eh kriza. Rece jedan mudri covik: NE MOŽE BIT KRIZE SLJEDEcI TJEDAN. RASPORED MI JE VEc ISPUNJEN Postoje strah od neuspjeha i strah od uspjeha, a obadva te mogu paralizirat do te mjere da neceš ništa krenit popravit u životu kad osjetiš da stvari ne štimaju. Lipo je Yoda (iz STAR WARS) reka : Pokušaj? Nema pokušaja. Postoji samo UcINITI ili NE UcINITI. Edited by Kate |
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |