Help me!!! |
Post Reply |
Author | |
Sweet
Cita FAQ Joined: 28 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Sijecanj 2014 at 09:20 |
Pozdrav svima, čitam,čitam i čitam i sve mi je veći kaos u glavi :) Ugl, stvari stoje ovako... Prije godinu dana dijagnosticiran dijabetes, tip 1, intezivirana terapija inzulinom, 5X na dan... Prva 2mj bila sam sva entuzijastična, pazila,isprobavala sve moguće čajeve, trave,alge itd,itd, zatim sam naravno od svega toga izgorila te zanemarila zdravlje što je i rezultiralo prvim lošim Hba1c nalazom. Evo već 6mj redovno vježbam crossfit, od početka godine odradim i trening u teretani sa trenerom tri puta tjedno. Dakle, sat vremena teretane zatim prelazim u dvoranu za cross još sat vremena - treninzi su raznoliki, tempo visok, sa kratkim pauzama između serija, šta reć- tri majice promjenim . Napredak vidim, što u kondiciji,što u većim težinama, što u čvršćem tijelu, ali vaga n i š t a . Sada je došlo vrijeme da i prehranu sredim. Vježbanje sada obožavam, još da mi je steći zdrave prehrambene navike. Od dijagnoze, kao da sam postala prokleta za hranu. Oči su mi stalno gladne, a da ne govorim da prije nisam jela kolače, a sada bi svaki pojela. Prošla sam edukacije u bolnici o zdravoj prehrani, osnove znam, ali svejedno, teško se snalazim u moru informacija, i više od svega, treba mi potpora i glas razuma Situacija je slijedeća, 29 godina, 167cm i 65kg... Cilj bi mi bio 60kg..Morat ću se izmjeriti danas... Teoretski to izgleda ovako: D - 8.00h : 50g zobi + 1dl mlijeka MO - 12.00h : 200g posnog sira R - 15.30h : 120-150g piletine + 50g (integralna riža/tijesto) + neograničeno povrće
pon/sri/petak :17.00h-19.00h -trening (nemam vremena za MO) 19.00h- 30g whey izolat V - 20.00 : 3 rižina krekera sa pilećim prsima + 150g posnog sira U praksi izdržim 3 dana tako, 4. već zbrljam sa nečim slatkim i to u poslijepodnevnim satima. Molila bih vas za komentare, savjete ? Tenk ju Edited by Sweet - 29 Sijecanj 2014 at 09:22 |
|
Jambolija
Viden/a u gymu Joined: 07 Lipanj 2013 Status: Offline Points: 137 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla
Super je sve to sto si napravila. Drago mi je vidjeti toliku motivaciju u tebi. Zapamti, nemoj da ti vaga bude mjerilo. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |