help me..im fat! |
Post Reply | Page <1 456 |
Author | |
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tako je, glavno da je deficit 1000 kcal za 1 kg, a 500 za pol kg tjedno, onak školski
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
angyyy
Cita FAQ Joined: 04 Travanj 2013 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
interesantno je da ja 2 mj vjezbam u teretani i koristim samo traku za trcanje i ponesto utega od cijele teretane znaci ostatak mog programa je tjelovjezba i izgubila sam 10 kg.Nebi ni vjerovala kakvih sve vijezbi ima i koliko teskih i kombinacijom 5-6 vjezbi u trajanju od 1 min tri do 4 kruga ili ponavljanja umres.... nakon toga mi je 30 min cardia relaksacija !!!!
|
|
teliš17
Cita FAQ Joined: 15 Travanj 2013 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možeš li malo bolje opisati šta radiš u teretani? U potrazi sam za programom, vidim da si uspjela skinuti kg pa vjerujem da je ucinkovit, makar to zavisi od osobe do osobe.
|
|
fittyp
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zar nemaš nekoga u teretani tko te može strucno uputiti u vježbe,koje i kako da ih izvodiš?Ta osoba bi te trebala malo pratiti da vidi sa kojim mišicima si najslabiji,te te uputiti na vježbe,koje i koliko.Sigurno da ce ti netko tko je strucan i vidi te kako izgledaš i izvodiš vježbe bolje uputiti nego netko tu na forumu (sve to ti pišem jer ideš u teretanu).
|
|
teliš17
Cita FAQ Joined: 15 Travanj 2013 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
Krecem od ponedjeljka iduceg pa zapravo i ne znam dal ima netko tamo, al vjerujem da ima! Htjedoh samo malo provjeriti kako to kod drugih ide. Što se tice izvodjenja vježbi tu nema frke, samo eto kombinacija vježbi po danima me zanima.
|
|
Post Reply | Page <1 456 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |