Help - upit o prehrani |
Post Reply | Page <123> |
Author | |||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hmmm jesu ti jedini treninzi ono plivanje 2x tjedno?
P.S jesi procitala moj clanak prehrane za pocetnike i prema tome uredila jelovnik? |
|||
tamy
Viden/a u gymu Joined: 01 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ne nisu, vježbam mimo plivanja u prosjeku 3x tjedno po 30minuta nekad i više puta ovisno o vremenu kojeg imam. a od 24h ja sam ti u pokretu dobrih š8h ako ne i više. spavam po 4h dnevno...Bas mi je tempo jako ubrzan pa mi je valjda zato otislo tih 0.5 kg. da procitala sam sve sto ste mi savjetovali i pokusavam uskladiti jelovnik s time iako priznajem da mi se nekad omakne koja glupost od slatkoga ali u š0 puta manjim kolicinama nego inace. dorucak mi je zasigurno najusklađeniji s tvojim clankom o prehrani....
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kakvi su to treninzi osim plivanja?
To malo sna ti vrlo lako može utjecati na nakupljanje kila a vjerovatno i utjece!! P.s ako ceš se zasladiti zasladi se slobodno poslje treninga |
|||
tamy
Post Options
Thanks(0)
|
||
RADIM SERIJE ISTIH VJEŽBI NA PODU TIPA TRBUšNJACI, LEĐNJACI I SL. VJEŽBE ISTEZANJA. PONEKAD VOZIM KUCNI BICIKL PO 30 MIN SREDNJIM TEMPOM...A TRENER MI JE REKAO DA POJEDEM VOCKU NAKON PLIVANJA A SAD PLIVAM KAO MARATONE UGLAVONOM ONO 8 PUTA š00 METARA PA ODMOR OD MINUTU PA OPET I TAKO SAT VREMENA. A ZNAM DA TO SA SNOM NIJE DOBRO ZA MENE ALI RADIM DO 22H U UREDU DOĐEM DOMA, RADIM ZADACE ZA FAKS DO KASNO U NOC I DIŽEM SE OKO 6H UJUTRO
|
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
Moraš nešto reorganizirati, jer ovo sa snom nikako ne valja, moraš mjenjati to pod hitno!
što se tice treninga, treba ti dobar obrok poslje, pun proteina i ugljikohidrata a po mogucnosti i whey sa dekstrozom odmah poslje |
|||
tamy
Post Options
Thanks(0)
|
||
whey sa dekstrozom - to je?
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
tamy
Post Options
Thanks(0)
|
||
zanima me koji je bolji caj za detoksikaciju zeleni ili žuti? i KOLIKO TREBA LITARA DNEVNO DA IMA NEKI UCINAK
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zbog cega baš prema tome? |
|||
tamy
Post Options
Thanks(0)
|
||
pijem dosta tekucine tijekom dana pa me zanima
|
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jer su to osnovne smjernice za zdravu prehranu kako za fizicki aktivne tako i za one koji nisu |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa osnovne smjernice za prehranu bi bile ustvari da se jede sva hrana, ali u manjim kolicinama.. A za nas koji tezimo misicnoj definiciji vec treba prehrana kojoj je velika vecina namirnica uskracena..
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
sorry ali ne slažem se sa tim tvrdnjama, u ostalom mi pricamo o zdravoj prehrani, ne samo prehrani! Želimo živjeti dobro, a ne samo živjeti |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Davor je dobro rekao i nema potrebe da ga se osporava, no ipak je to napisao na pomalo jednostavniji i nedorecen nacin i ne znam je li ono što cu napisati ono što je želio reci ali nema veze trenutno. Dakle, sve je u kalorijama, ako pojedeš manje nego što spališ mršavit ceš, ovisno o tome što jedeš - ili ceš gubiti pretežito mišice ili ceš gubiti pretežito masti. U suprotnom ceš dobivat kg, ovisno o tome što jedeš - ili ceš dobivati pretežito mišice ili ceš dobivati pretežito masti. |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja sam pojednostavio malo.. htjedoh reci da osobe koje ne vjezbaju i kojima je vazno odrzavanje tezine, a ne stignu vjezbat (a i nisu ljubitelji toga), mogu konzumirati svu hranu u ogranicenim kolicinama, tj. odrzavat kalorijski nivo na razini koja im pase za odrzavanje tjelesne tezine. |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tvrdnja stoji ali ja sam naglasio da pricamo o zdravoj prehrani, ne samo o prehrani!
|
|||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |