Help - upit o prehrani |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
A dal je po tebi zdravo dnevno pojest recimo 30,40g cokolade?
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobre cokolade, da |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja jedem onu od 88% kakaa..
|
|
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam jednom probala jednu od nekih 95%, tu negdje....prebolesno, to se nije moglo nazvat cokoladom ...80% mi je plafon |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Meni su ok.. dobre su za mozak :D
|
|
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Preporuka-
LIDL crna cok 8š % kakaa,š25 g= cca š4 kn PREPREdobro |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
te, preko 75% kakaa cca su dobre ali nije mi jasno pitanje s cokoladom, tj kako je vezano s time jeli zdravo sve jesti po malo |
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Pa neki zbog mrsavljenja ne jedu cokoladu,kekse, pomfri, hamburger.. A nebi se trebali toga odricat jer i uz to se moze mrsavit, a djeluje pozitivno na nas nervni sustav..
|
|
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma može se mršavit (i nije sve u mršavljenju) al nikakve koristi od takve hrane....a mogu se puno puno bolje pozitive nac za nervni sustav ovo ti djeluje pozitivno dok ne pojedeš pa si opet na istome |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
Znaci ti mene svrstavaš u "neke" Nakon svega, zar i ti sine Davore |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jasno, između ostalog junk day kao i refeeding day djeluju jako dobro na organizam i neophodni su. |
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam recimo danas na vinu, pivi i sladoledu.. naravno uz proteine.. he he.. ali se festa :D
|
|
|
|
lordhumungus
Viden/a u gymu Joined: 05 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 112 |
Post Options
Thanks(0)
|
zaboravio si rakiju... |
|
i am the rocker, i am the roller,i am the out of controller
|
|
tamy
Viden/a u gymu Joined: 01 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
e daj mi recite što pojesti prije plivanja i nakon?
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Kako sto pojesti? nakon plivanja pojedi proteine i kompleksne ugljikohidrate.. isto tako mozes i sat vremena prije plivanja..
|
|
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |