Help! |
Post Reply | Page <1 234 |
Author | |
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da se baziramo samo na matematici bili bi strojevi, ovako kad zmrdamo hormone lako dođemo do toga da deficit na kraju moramo odradit na 500 kcal da bi realno bili u manjku... Nekako je ispalo kako sam ti i tipkala u zadnjoj poruci na private, na kraju mi je bilo nerealno da jedeš previše kad si rekla koliko aktivnosti imaš, a koliko jedeš. Vidim po sebi.... A što se povrća tiče, i za to sam ti napomenula radi goitrogena jer su mi te mućkalice ujutro upale u oko. Ali pitanje je imaš li uopće s tim problema, trebalo bi pričekati nalaze? I da, zašto nisi spomenula da si izgubila mjesečnicu? Pa to je najbolji znak da si u teškom manjku |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |