help <-- |
Post Reply |
Author | |
amuntvcf
Cita FAQ Joined: 15 Lipanj 2011 Location: zenica Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Lipanj 2011 at 18:18 |
pozz
ev poceo sam ici u teretanu i trenutno mi vako izgleda program Pon: Grudi triceps Uto: Kardio trening i trbusnjaci Sri: Ledja biceps Cet: Kardio trenin trbusnjaci Pet: Ramena noge Sub: kardio Ned: kardio Moj problem je taj sto imam sala oko kukova i stomak najvise, tj. onaj tzv šlauf..Moje pitanje da li je ovaj program optimalan za ovaj moj problem???I sta bi mi vi jos savjetovali .. Hvalla unaprijed ;) |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nedjelju izbaci kardio.. jedan dan treba odmora tijelu..
Ne postoji odredjeni trening za skidanje slaufa.. ti treningom nastojis ojacati misice i ubrzati metabolizam, te time trositi sto vise kalorija.. Salo se skida u kuhinji sa sredjenom prehranom.. Baci se na citanje FAQ glede prehrane.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
amuntvcf
Cita FAQ Joined: 15 Lipanj 2011 Location: zenica Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvalla ja sam jos htio pitat , sta je bolje piti proteinski sejk prije ili poslije treninga (mlijeko + voce + proteinski prha).. I da li se mogu jesti cevapi s crnim kruhom ?? |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Proteinski šejk ide nakon treninga, i to whey + voda + dex, a ne ovaj koji si ti naveo.
što se tice cevapa, a ono, mogu proc ponekad, al ovisi o kvaliteti mesa i masti u kojoj su peceni... |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Godine? Visina? Težina? Prijašnji i sadašnji jelovnik? Ciljevi? Aktivnosti tokom dana? Kakav kardio, koliko? Obroci prije i poslije treninga? Prijašnje navike koje su dovele do šlaufa?
Zaljepi on trening pa šta bude hehe....ne mislim da ti je ovo optimalan trening, i isto tako ne mislim da biš se nakon njega trebao natrpat wheya i dekstroze, pogotovo jer si pocetnik...možda i krivo mislim...al imam premalo podataka da išta mislim Edited by Gym_girl |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |