HELP! |
Post Reply | Page <1 2345> |
Author | |||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
slabo..slabo je to..ja bi radije jednom al pošteno |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
probaj odraditi tabatu pa da vidiš kako ti paše http://www.t-nation.com/readArticle.do?id=490š60 Edited by Iluvatar |
|||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ajde preciziraj malo... |
|||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma nemam baš puno rekvizita,osim onih manjih utega... koje bi bile dobre vježbe za tabatu a da nisu sa utezima?(npr sklekovi i to) koliko razlicitih vježbi i dal se samo treba ogranicit na vrijeme prilikom izvođenja ili na broj ponavljanja?? |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Heh, možda sam ja mislio na nešto drugo šala dakako Neka ona radije ostavi više puta tjedno, za pocetak 3x š5 min. |
|||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
||
slabo..slabo je to..ja bi radije jednom al pošteno [/QUOTE] ajde preciziraj malo... [/QUOTE] Heh, možda sam ja mislio na nešto drugo šala dakako Neka ona radije ostavi više puta tjedno, za pocetak 3x š5 min. [/QUOTE] baš si kinky... |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
vježbe ovise o fizickoj spremi, trebaju ti vježbe s kojima možeš idržati tabatu.. hoce li to biti sklekovi, propadanja (dipsevi), zgibovi, cucnjevi, cucnjevi sa skokom.. to je tvoj izbor (naravno može se još hrpa vježbi) ja sma ju radio sa dvije vježbe, jednu vježbu za gornji dio a jendu za donji.. tkao da mi se jedan stigne koliko toliko odmoriti dok radim drugi ;) |
|||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
||
e bome ja nemogu više bez UH i kruha za dorucak!!
pucam,gotova sam,mozak mi se topi!!!! pocnem se nekontrolirano prežderavat (tzv bingeing) da to nije normalno,a pocelo je od š mjesecno do sad 3x tjedno!!! nije normalno,pogotovo kad se tako puno šopam posnim i bademima!argghhh |
|||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
||
koje si vježbe radio i koji ti je tada bio cilj? ovaj tjedan sam zapocela sa ovakvim principom vježbanja: 6:00- 4x45min tjedno na prazan želudac orbitrek ili sobni bicikl (ili kombinacija,npr 20 orbitrek+25 bicikl je najcešca) i š9:30-š9:45 intervalni sa 4 vježbe (30sec vježba:š0 odmor),također 4x tjedno planiram 5 serije izvest,zasad sam nekako uspila 2 vježbe su:š.vijaca,2.iskorak, 3."lumber-jacks" i 4.sklekovi . dal da neš promijenim?? tijelo mi je cvrsto i mišicavo,ali iznad njega je cca 3 cm sala na leđima,a na trbuhu sam uspijela skinut donji dio trbuha,ali preko jeseni sam dobila sala na rebrima (najprikladnije receno,max.2cm ) i "love handlese" zbog kojih imam po prvi put u životu imam muffin-top! p.s. to kaj sam pukla prije 2 tjedna u vezi Uh bila je samo posljedica pretreniranosti i živcanosti lijepi odmor preko ovih praznika je sve poboljšal,a kvadricepsi su mi se lijepo odmorili i jaci su i cvršci nego ikad! (cak se lijepo ocrtavaju) planiram na nekoliko tjedana na nisko-kcal "dijetu",tek tolko da mi se tijelo malo pokrene (a i svadba na koju cu ic u 6mj je znatan motivator ) |
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
ovako.. cardio je ok..
a sami trening... ok smao se potrudi da svaka 3 tjedna promjeniš vježbe, ili kolicinu odmora, intenzitet i slicno! inace nemam pojma što je muffin top, niti love handlesi! i daj mi reci zašto ce te low kcal dieta "pokrenuti" p.s ja sam tabatu radio sa dipsevima i jump squatsima (sve bodyweight) ciljevi kao i uvjek.. preformance i estetika :D |
|||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
||
muffin top je naziv kad "love handlesi" tako "provire" |
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a možda bi za prvu ruku bilo sasvim dovoljno ne nositi premale majice !?
btw. kad smo kod majica, kad ce fitness.com.hr majice? |
|||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma tu su Lega hlace u pitanju!
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Oce oce, sam da stignu iz kine Do tada bojkotiram pisanje bloga |
|||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja ti to zovem cufte Baš to mrzimmmm kod cura kad imaju tanje noge od mene, kao mršavice, a cufte kakve nikad u životu nisam vidila |
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
slažem se, usporedi:
i nebo i zemlja |
|||
Post Reply | Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |