Helpppppppp |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ni rođena majka me ne bi mogla bolje opisat. Hajde slobodno, odgajaj nas predatore i štiti naš plijen |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zapravo, mislim si malo...ma što uopce stalno vrtimo jedno te isto...svatko od nas ima svoj stil - ovo je njegov i neka piše - kome smiješno nek se smije, kome smeta neka se ne obazire, sve je to još u granicama hehe, uostalom uvijek ce netko od nas uskocit tako da nitko nece ostat bez savjeta. Ovako odmah svi skocimo pa se stalno ista rasprava vodi i to uzalud . Mislim da je ovo jedino rješenje bez odgojnih mjera |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gym girl stvarno si pacifist teški :D zasad mjera nece biti ali ako se određeni uzorci ponašanja nastave morat ce ih biti :D Na kraju, to što je nešto neciji stil ponašanja, ne znaci da je u redu ;) |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jelda ma ne nego realno je još uvijek u nekim granicama pa mislim da je nepotrebno da stalno vrtimo istu temu kad nikakve koristi od nje, samo rasipamo energiju bezveze . Kažem, neka se ljudi ne obaziru ako im smeta i bok - nije baš toliko strašan...još
|
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tako je... najbolje cuvam za hc rasprave, ovo je bezveze Samo je pitanje vremena kad ce ovaj pacifisticko-dijetalni forum ostat bez predatora |
||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
toliko toga bezveze
ubuduce necu vise nista postati da se vi nebi svadali medusobno zbog nekog pocetnika kojeg neke stvari zanimaju zao mi je ako sam poremetio vase neke,sta ja znam sat vec..... toliko od mene....samo sam zatrazio pomoc...ali sam dobio hrpu popljuvanja od doticnog "predatora" s tim svojim nazivom je sve rekao..... iz svega ovoga zakljucak moj je da je naboklje obratiti se pojedincu na pm i pitati ga..u sto sam se uvjerio i zahvalan sam im... |
||
uporan sam ,uporan :-)))
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
stani Gogo Ma nema tu nikakve svađe, mi samo raspravljamo :) Ništa ti nisi poremetio, kao što sam vec rekla - ako vam smeta Thornov pristup jednostavno ga zanemarite - ima tu dosta "pacifista" koji ce uskocit sa savjetom, i tu i na pm. Mislim da malo pretjeruješ, nije te baš toliko popljuvao, reagirao je malo na te upitnike i usklicnike, uletio po svom dobrom starom obicaju i to je to, ništa strašno kad malo bolje pogledaš, mogao si i gore proc . No, no...nedaj se smesti bezveze i slobodno pitaj |
||
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Slobodno pitaj što god te zanima i spremni smo za komunikaciju. Opusti se i reci kaj te još zanima... Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa cekaj ako netko onako iz navike stavlja puno usklicnika i upitnika zbog toga se treba praviti uzbuna uili sta?'' kako god da bi prosao...ako je on kako ga je vec iluvatar opisao ....nisam ni ja nista bolji...samo malo bolje komuniciram sa ljudima i ljubaznije |
||
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma naravno da ne treba pravit uzbunu, razumijem te ja u potpunosti ali s druge strane zašto se sad toliko uzbuđivat oko jedne njegove recenice u moru savjeta koja se slobodno može preskocit? Ima li se smisla živcirat zbog nekoga na nekom forumu? Ja mislim da nema . Ne odobravam njegovo ponašanje samo kažem da sami biramo što ce nas izbacit iz takta, a što ne - kad ti netko ne paše samo se makni, štediš vrijeme i živce tako, neceš nikog promijenit - take it or leave it Ajmo sad završit s ovim cudima i vratit se temama zbog kojih i jesmo ovdje, ok? no hard feelings |
||
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Otvorit ce se pocetnicki pdf, nece niko cmizdrit više, svi ce bit sretni i happy end.
Odoh lovit plijen po divljinama okolnih urbanih prerija, goga cuvaj me se |
||
Gogo
Post Options
Thanks(0)
|
|
tocno tako..slazem se...znaci cokoladno mlijeko super stvar??? O YES CUVAM SE JA UVIJEK |
||
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
cuj, nisam probala i ne znam koliko je baš super stvar al sam procitala na par mjesta da može proc tako da... |
||
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znao sam od pocetka da si bacila oko na mene pa zato toliko režiš |
||
Gogo
Post Options
Thanks(0)
|
|
oki doki..budem pokusao...sto da ne negubim nista....vrijedi sve probati!! samo zelim koju kilicu ..trebe mi... |
||
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Thorn nemoj poslije odgovora na ovo rec da te nisam upozorila...
|
||
||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |