Helpppppppp |
Post Reply ![]() |
Page <1 234 |
Author | ||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bez brige, ukrotit ce nju ovaj predator ![]() |
||
![]() |
||
Gogo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
|
jednostavno cu ga ignorirati..znas kako kazu um caruje a snage klade valja..pa nek on valja...hehehe |
||
uporan sam ,uporan :-)))
|
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
Pokušaj to dok citaš ovaj forum. Vidim imaš uma pa vjerujem da nece biti teško za shvatiti što želim reci. pusa ![]() |
||
![]() |
||
Gogo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
|
volim i ja tebe...hehehehe ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Još ce nam se neka ljubav ovdje dogoditi.
![]() ![]() ![]() Thorn šalje puse, a gogo ga voli. ![]() Decki dosta.. Gogo jel te još nekaj muci odnosno nemaš razjašnjen odgovor na neko pitanje? ![]() Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
|
ma mos mislit...uf zaljubio sam se u njega..hehehehe ![]() pa zanimaju me koje su najbolje kucne vjezbe..sa utezima i ostalo...ima toga dosta..iskreno zanima me sve...hranu sam sredio jedem sve sto je potrebno i tako...sad slijedi onaj tez dio dobiti kile...samo kako i s cim!!? sad ce opet netko reci imas sve na forumu citaj... ![]() |
||
|
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
kucne vjezbe,ovisno sta imas od utega..napisi sto imas pa ce biti lakse odredit vjezbe..
|
||
![]() |
||
|
ma kupio sam si one klasicne za ruke 3 i 5 kg..imam onu dasku i bajs.. |
||
|
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
hm.. ti utezi nece biti od prevelike pomoci.. ajde u kategoriji vjezbanje otvori temu na svoju trening, pa cu ti tamo napisat program..
|
||
![]() |
||
|
ok,jesam vec...hvala
|
||
|
||
![]() |
||
|
jel mu to pišeš svoj ili? pitam zbog onog prsa-tric itd Edited by ThornOfFaith |
||
![]() |
||
|
Zoki ocekivao sam malo više tolerancije od jedne moralne vertikale ovog foruma. I baš ti hvala, sad si mi uskratio pomirbeni xex ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
svas jos pitati dali je mlijeko dobro za piti i znaci li sta??
|
||
|
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
svas??
![]() Edited by Iluvatar |
||
![]() |
||
|
sorry htjeo sam napisati dali je dobro piti i mlijeko?? obicno |
||
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |