Helpppppppp |
Post Reply | Page <1 234 |
Author | ||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bez brige, ukrotit ce nju ovaj predator |
||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jednostavno cu ga ignorirati..znas kako kazu um caruje a snage klade valja..pa nek on valja...hehehe |
||
uporan sam ,uporan :-)))
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pokušaj to dok citaš ovaj forum. Vidim imaš uma pa vjerujem da nece biti teško za shvatiti što želim reci. pusa |
||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
volim i ja tebe...hehehehe |
||
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Još ce nam se neka ljubav ovdje dogoditi.
Thorn šalje puse, a gogo ga voli. Decki dosta.. Gogo jel te još nekaj muci odnosno nemaš razjašnjen odgovor na neko pitanje? Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Gogo
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma mos mislit...uf zaljubio sam se u njega..hehehehe pa zanimaju me koje su najbolje kucne vjezbe..sa utezima i ostalo...ima toga dosta..iskreno zanima me sve...hranu sam sredio jedem sve sto je potrebno i tako...sad slijedi onaj tez dio dobiti kile...samo kako i s cim!!? sad ce opet netko reci imas sve na forumu citaj... |
||
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kucne vjezbe,ovisno sta imas od utega..napisi sto imas pa ce biti lakse odredit vjezbe..
|
||
Gogo
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma kupio sam si one klasicne za ruke 3 i 5 kg..imam onu dasku i bajs.. |
||
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hm.. ti utezi nece biti od prevelike pomoci.. ajde u kategoriji vjezbanje otvori temu na svoju trening, pa cu ti tamo napisat program..
|
||
Gogo
Post Options
Thanks(0)
|
|
ok,jesam vec...hvala
|
||
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
jel mu to pišeš svoj ili? pitam zbog onog prsa-tric itd Edited by ThornOfFaith |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zoki ocekivao sam malo više tolerancije od jedne moralne vertikale ovog foruma. I baš ti hvala, sad si mi uskratio pomirbeni xex |
||
Gogo
Post Options
Thanks(0)
|
|
svas jos pitati dali je mlijeko dobro za piti i znaci li sta??
|
||
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
svas??
Edited by Iluvatar |
||
Gogo
Post Options
Thanks(0)
|
|
sorry htjeo sam napisati dali je dobro piti i mlijeko?? obicno |
||
|
||
Post Reply | Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |