Here goes nothing :)) |
Post Reply ![]() |
Page <1 891011> |
Author | |
Mini me ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala!
crna haha. zašto baš to? ![]() ma, vec sam skoro pola godine bez psa, i macke, ludim. htjela sam bernskog planinskog uzet, al propalo mi. i sad mi frendica na selu nađe neko štene, 2-3 mj staro, netko je ostavio negdi po putu, između 2 sela. baca malo na šarplaninca, ima ono, bujnu dlaku, njušku crnu, i onu prljavu boju. a ko buhtla je mala...preslatka. dolazi u nedilju. btw dalila koji je taj tvoj na slici? Edited by Mini me |
|
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|
![]() |
|
crna_kej ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
![]() |
|
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|
![]() |
|
crna_kej ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
btw.. koliko bucice imas? moram si i ja kupit.. imam onaj pjesak od pol kile i od š,5kg pa sad dvoumim koje uzet.. 3 ili 5.. (za pocetak
![]() |
|
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|
![]() |
|
Mini me ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
a imam mali kufercic sa razlicitim težinama,,
dosad sam imala utege sa 2kg, nije mi se dalo otici po taj ostatak. iako su i te 2 kg teške za neke vježbe.. haha, ajme imam i ja taj sa pijeskom,...komedija. bila je boca ka uteg od nekog šampona za tijelo ![]() ![]() |
|
Stay focused. |
|
![]() |
|
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
kao? ![]() |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
![]() |
|
hhaha, pa kao predrucenje i odrucenje
dobro, nakon određenog br ponavljanja ![]() |
|
Stay focused. |
|
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
bernski planinski pas... najdraže stvorenje na svijetu.... obožava se maziti....trcati...igrati...i totalna je beba...sad vec velika.... ;) Mogla si pitat, nešto bi riješili ;) Next time ;) |
|
![]() |
|
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Daj mu ime "Mini me"
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
daj nemoj zezat?? pa ubit cu seeeeeeeeeeeeeeeeeee ![]() ![]() mala ti je skroz slikica, nekuži se dobro. nemogu virovat koja slucajnost, to kod nas u Zd nije cesta pasmina! mogla bi nesto rijesiti?? hehe, drzim te za rijec onda, kad se zaposlim, uzimam jos jednog psa ![]() ![]() ![]() preprepredivni su Dalila, odakle si? @pitbull, hehe, pa i mogla bi. ako naraste i bude veeelika i okrugla, full ce biti manja pseca verzija mene ![]() |
|
Stay focused. |
|
![]() |
|
Jel ok nakon ustajanja š5min na Orbitreku? NIsam imala više vremena od toga. Prve 2-3 min sam vježbala na 'laganom', a onda ostatak na 'najteže' namjestila. |
|
Stay focused. |
|
![]() |
|
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Na tašte jedino LI dolazi u obzir. ;)
|
|
![]() |
|
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
A nije lose ni neposredno pred spavanje.. nakon zadnjeg obroka.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
![]() |
|
sad cu ispast Mujo, al ja sam mislila da je Orbitrek LI..
![]() |
|
Stay focused. |
|
![]() |
|
Ma može biti, bitni su otkucaji srca, ali si napisala da si namjestila na "najteže", pa samo naglašavam :)
Edited by Pitbull |
|
![]() |
|
ahaa
koliki trebaju biti otkucaji? meni je na orbitreku mjerilo oko š00 |
|
Stay focused. |
|
![]() |
|
Otkucaji bi trebali biti na 60-70% max (max = 220 - godine).
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 891011> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |