Here goes nothing :)) |
Post Reply | Page <1 91011 |
Author | |
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
sad vidim da si me pitala odakle sam ... Rijeka...a
ti? Inace cudno mi da su ti otkucaji bili na š00, a stavila si na najteže.... ;) no ako je tebi to bilo lagano..onda je to LI kardio..... ;) ako možeš normalno pricati i disati i bla bla ;) |
|
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ahaa
Pitala sam zbog psa Ja Zadar Pa, da, nije mi bilo teško, ali i radila sam samo š5min.. Probat cu opet sutra, pa cu baš gledat jel i koliko raste puls.. |
|
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma da...a ja mislila da ti se sviđam... Zadar...predivno.... doci cu tu u 6mj...jedva cekam....;))) Ako se odluciš nabavljati psa...javi se meni.... nešto budemo skemijali ;)))) |
|
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
a jbga, prokužila si me
u 6? super, povedi psica |
|
Stay focused. |
|
Mini me
Post Options
Thanks(0)
|
otkad radim, ne stignem odradit neki dobar trening od uru vrimena.
eventualno 20min ujutro orbitreka, ili za vikend odradim nešto sa utezima. radim prakticki cijeli dan.. kako dođem doma uglavnom kasno, 2š-22h, zanima me jel prekasno da odradim bar orbitrek, pola sata. i mogu li bar neke vježbe sa utezima odraditi? |
|
Stay focused. |
|
Asia
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej Mini (znam cekaš moj mail...slike su na kompu,sad još samo uhvatim pravi trenutak da ih bezposljedicno pošaljem )
Ontopic: Mislim da nije kasno,ovisi kad ideš spavati,ja dosta puta skocim u to vrijeme na steper za kojih pola sata,ili odradim cak kakav max recovery ili core&cardio balance (znam,rekla sam da necu više s insanityjem,ali stalno ga miješam u moje programe treninga,kao VEGETU -što je pouzrocilo da zadnja 3 dana jedva hodam i dižem ruke od konstantne upale svih mišica) Mislim da je bolje odraditi nešto,pa makar tako kasno ,nego ništa Edited by Asia |
|
Mini me
Post Options
Thanks(0)
|
upala mišica
ma da, mogla bi bar pola sata na orbitrek. za koji tjedan pocet cu radit u nekim normalnim satima (valjda) pa bi mogla opet pocet redovito vježbat da da, i ja cu insanity isto ubacit u svoje vježbe opet, iako bi volila pocet raditi neke druge.. |
|
Stay focused. |
|
Mini me
Post Options
Thanks(0)
|
Pokvario mi se orbitrek
Nisam valjda toliko teška da 'kolo' sa live strane ispada.. šmrc A taman sam se uhodala svako jutro odraditi 30min na njemu.. Inace, to je jedino što radim. Prijavljujem mjesec dana nerada uz ogroman nedostatak motivacije i vremena. Ne snalazim se u dinamicnim i promjenjivim dnevnim rasporedima, nikad ne znam di cu bit u koju uru, tako da sam i izgubljena u planiranju i treniranju. I osjecam taj nerad, u nedostatku kondicije i upali mišica ako odradim koji trening, iako svakodnevno šetam minimalno sat vremena (sve obaljam pjehe). Evo, pitanje, za one koji znaju. Trebam neku dobru knjigu sa vježbama (ne za teretanu, nego više sa vježbama koje se mogu doma obaviti, sa pilates loptom, utezima, stolicom, trakom isl) koje su dobro objašnjene i imaju sliku uz vježbu. Želim si složit neki program vježbanja, a lakše se u tome snalazim sa knjigama nego na kompu. Zahvaljujem |
|
Stay focused. |
|
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Mini me
Post Options
Thanks(0)
|
di idem, na kolegije?
|
|
Stay focused. |
|
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Mini me
Post Options
Thanks(0)
|
skidam neku rekreaciju, drugo nisam gledala
hvala |
|
Stay focused. |
|
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Mini me
Post Options
Thanks(0)
|
turbulentno proljece, ljeto, posa, promjena mjesta, posla, istegnula ligament, pokvario mi se komp..
eto, razlozi zbog kojih se nisam javljala, a i manje trenirala. više manje sam, u to vrijeme, sredila prehranu, iako svaka 3 dana malo gricnem sa strane, nešto slatko uglavnom, jer se moja mama svaka 3-4 dana odluci napraviti kolac 3 kile su otišle, neprimjetno, jer jedem redovito uglavnom, radim puno pa se vjerojatno i tu izgubilo. treniram i dalje insanity, plus neke vježbe za noge, ruke isl, ovisi ako imam vremena. još sam na tome, jer trenutno nemam kad ugurat tih 2h za teretanu a i vruce je. radije odem otplivati ako stignem. stavit cu neke slike ovih dana koje sam neki dan slikala. veliki pozz svima |
|
Stay focused. |
|
Post Reply | Page <1 91011 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |