High Frequency Training (HFT) |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovaj trening mi se cini u redu i ako ti odgovara nema razloga da ga ne radis, samo ako si u fazi dobivanja misicne mase ja bih pauze produljio na barem 75 sekundi. Za prevenciju ozljeda ili ostecenja zglobova je vaznija pravilna tehnika izvodjenja pojedine vjezbe, i zagrijavanje prije treninga, nego vrsta treninga. Pazi samo da odradis dobro zagrijavanje prije treninga i istezanje nakon treninga i kao sto vec i sam znas slusaj svoje tijelo i ako vidis da nesto nije u redu mijenjaj program.
|
|
www.fitness-trening.com
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja oduvijek radim trening slican ovome...iako nisam znala da se tako zove... zato meni teta u teretani skoro da ne nosi uvijek majicu rezervnu;) al meni samo takav trening odgovara....
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |