Hip Hop Abs |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
zasto banana pod veceru, a žitarice prije? |
|
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zasto uopce UH za veceru?
I da, debelo ti fali proteina. Podebljaj meso, jaja, mlijeko i sir. Edited by Furai |
|
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehehhehe, uh za veceru definitivno ne al nisam htio o tome za sad jer me jako zanima Bahino objašnjenje zašto prvo žitarice pa pred spavanje banana? Edited by The Phoenix |
|
Baha
Cita FAQ Joined: 22 Rujan 2011 Location: Zagreb Status: Offline Points: 51 |
Post Options
Thanks(0)
|
poslje treninga banana. kakva hrana prije spavanja? tri, cetiri sata prije spavanja nebi trebao jesti. |
|
"Joy and happiness through a little bit of pain and agony - this is how it works here" (Tony Horton)
|
|
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
WTF, ja ak idem spavat u šh ujutro, u 00:59 je vecera.
Kao da nije dosta sto cu bit bez hrane 7-8-9h, treba jos na to dodat 3-4h prije spavanja? Ne stima mi racunica. |
|
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Niti prvi niti drugi plan prehrane mi nije dobar - premalo proteina i uh nikako za veceru (šta ce ti ta energija iz uh navecer?). |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hip Hop abs sam probala ovog proljeca....... Meni je to prelight trening i ako se vec trebam umoriti i potrošiti sat vremena u danu mislim da ima puno boljih treninga od toga.
|
|
MarkoRobben
Cita FAQ Joined: 01 Listopad 2011 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
a kako vam se cini great body guaranteed
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |