hir gouz nating! |
Post Reply | Page <1 9101112> |
Author | |||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hahaha meni je ok š00 grama
sa vagom se za puno toga šokiraš |
|||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
u biti, ubacim š00 grama i onda sa vage u šalicu kojom sam prije "odokativno" mjerio i iznenadim se.
3x manje je š00 grama od onog što sam obicno stavljao |
|||
will smoke your weed for food!
|
|||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
u mene nije baš bilo po tri puta manje, ali skužila sam kako sam jela više nego sam mislila da jedem
|
|||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
je, tak je to... u biti sam kupio da si napravim neke mafine s visokim udjelom proteina, al sam sinoc kuhao heljdu za danas i reko, da vidimo kolko sam fulao u procjeni
|
|||
|
|||
Brunhilda
Post Options
Thanks(0)
|
||
ha ha i onda kreneš sve po redu vagati prvih nekoliko dana i skužiš kako si u svemu falio
|
|||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
||
danas cu opet poceti trenirati, malo smanjiti kilaže da se ne bi nešt desilo i nadam se da je to to od mojih pauzi do ljeta
|
|||
|
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
||
naravno da mogu, al mi malo ovo hrane sad, naviko sam da mi ona plasticna posudica bude puna riže ili heljde
|
|||
|
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ajmo mesek |
|||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
||
bome, gripa je uzela svoj danak
|
|||
|
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma živnuo sam ja
pogotovo sad za rođendan opet mjesec dana bez cuge sada |
|||
|
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
||
pffffff ko mi je poslo poruku u subotu? "pij, pij, pij...." |
|||
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ajd mesek..još malo je do 30-te....ne smiješ brljaviti
više... |
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
tu s ove strane nase lepe.. bi rekli "Pij Sasa".. i dobil bi bukaletu sa dobrim kuhanim vinom os rec da sam ja sukrivac? moze.. ja onda jedva cekam onaj rostilj kaj se negdi spominjal.. |
|||
Post Reply | Page <1 9101112> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |