hir gouz nating! |
Post Reply | Page <1234 12> |
Author | ||||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ma to je bilo dosta davno, 2002. mislim... cijeli dan cugaš i ne pratiš vijesti na kojima je receno da voda nije za pice, a ujutro je dobra za mamurluk. + znaš kako je u rojcu |
||||
will smoke your weed for food!
|
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ali ak ne đankaš 2-3 tjedna iako po onom kaj pišeš ja imam feeling da je tebi svaki drugi dan Mesek dan onda ne vidim razloga za nazadovanjem ili ne napredovanjem.........jedino ako onda ne krece 2-3 tjedna kad đanakaš po par dana ili 2-3 tjedna........ š dan junka, cak ne jednom u 3 tjedna , nego jednom tjedno te nebu unazadio ako je to jedan dan, cak što više može ti koristiti u napretku ako se poslje ponašaš kako treba |
||||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Mesek dan
probat cu, ovaj vikend opet idem u zg i radije cu pit samo šejkove nego opet jest musaku u š0 navecer i tak... al teško je, kad te netko zajebava |
||||
|
||||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
||||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
|||
cura |
||||
|
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ne tucem cure hehehe
|
||||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
||||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
|||
a kaj mislite o programu?
probal sam linkati direkt na progam al nije radilo |
||||
|
||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|||
mesek je papucar |
||||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
|||
zagorec, papucar, đamk dan je dobio ime po meni... iss kam ovaj forum ide !!! |
||||
|
||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Sam da ti velim da bijela i smeđa riža imaju skoro isti GI, tak da je svejedno koju bude jeo A tjestenina je isto ok (ak se tjestenina poslije kuhanja prelije hladnom vodom, spusti se i GI za par jedinica) tak da i to dolazi u obzir ak ce se jest kao P+UH obrok. |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Svidja mi se sto kad je lower body, mali je broj vjezbi.. ali upper body, iscrpljujuce je to.. ima toga |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
|||
je, nakon upper sam totalno iscrpljen bio, al mi se sviđa tak možda od nove godine opet krenem po tom |
||||
|
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja volim velik broj vjezbi po treningu.. ja recimo odradim bench do šRM, i onda nastavim radit serije po 8 sa manjom tezinom.. |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
Post Reply | Page <1234 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |